Farvel verden

Det falske blogindlæg

Jeg er stadig ved at dø. Fryser, sveder, sover. Kunne ikke smage den sildemad, jeg lige har spist og griner af og til højt og underligt for mig selv. Ergo. Det er stadig meget meget synd. Og også lidt uhyggeligt. Så kærlighedsføljetonen må vente.

Men længes du efter at vide, hvad jeg drømte i nat. Eller har du vildt meget brug for at høre om de tv-serier, jeg ligger og junker, når jeg endelig er vågen. Så kan du altid besøge Facebook og især Twitter. Det er der, det sker, når jeg kun orker at skrive en lillebitte linje.

Og hvis du er hamrende ligeglad med den slags livsvigtige informationer, så håber jeg, vi ses her på bloggen i morgen eftermiddag/aften. Sker selvfølgelig kun, hvis min hjerne vågner op til dåd. Men med dette indlæg lægger vi pres på den. Ha!

Facebook Tovelillevej Amager amarOrama Tovelillevej

8 kommentarer

 • Ibs

  Altså. Jeg håber, du blir frisk og ønsker dig virkelig al slags bedring i alle henseender. Men så skriver du, at du spiser sild. Og så synes jeg bare virkelig, du selv er ude om det.

  Men ønsker dig stadig frisk. Meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Men en sild! Burde den ikke være sprængfyldt med energi og vitaminer. Være lægende ligefrem? #elskerfisk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså. Lede feber, skrid fra Oramas legme lige nu!

  Hvorfor fatter jeg ikke det der twitter. Måske bliver du nød til at lære mig det, så jeg ikke føler mig uden for!

  God bedring igen, håber du snart er frisk som en havørn..! So sikkert heller ikke rigtigt smager på sin sild.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg fatter heller ikke Twitter, men det er så nemt og overskueligt, når man kun kan holde sig vågen i 5 sekunder ad gangen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sild? Det må være noget med Færøerne. Ligemeget – jeg sender noget bli-rask-karma henover Amager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak. Er sild virkelig så mærkeligt? Troede, det var ganske almindelig dansk spise.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej sild er ikke mærkeligt. Kun når man har influenza. Eller er døende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nå på den måde. Mine sygdomsvaner er generelt mystiske, tror jeg. I gamle dage kæderøg jeg fx igennem halsbetændelserne. Lækkert ja.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel verden