Sådan scorede jeg Norddamen - kærestefilmen

How I Met Your Brother – den fatsvage idiot

Nå, Norddamen fik jo O Brother-abstinenser, da de ikke længere skulle filme sammen.

Så hun begyndte følge efter ham, opdigte gode grunde til at ses, orientere sig efter, hvor i rummet han opholdt sig. Som en fin, lille kompasnål, der altid finder sin nordpol.

For en stund overvejede hun endda at melde sig ind i skolens horrorklub, for “helt tilfældigt” at støde på O Brother i biografsalen. Selvom hun hadede horror så inderligt. Oh yes, Norddamen had it bad.

Men trods massiv stalkingindsats, krydret med honningsøde smil og fnisende fletningesving, fik hun en dag øje på noget frygteligt:

O Brother med en anden pige. Som han så ut til å like veldig godt!

Skuffelsen satte sig som en stikkende klump i halsen og voksede sig endog større og mere smertelig, da sladretanter kunne afsløre, at O Brother generelt var glad for damer. Endda for flere af damerne på højskolen.

De fortalte ting, jeg ikke kunne få til å henge sammen, siger den chokerede Norddame. Og måtte endelig indrømme. Hun var forelsket i O Brother.

Oh no Amager amarOrama

Denne rystende opdagelse krævede konferering med kærlighedskyndige kvindfolk fra hjemlandet. Som talte et sprog, der var til at forstå.

Så midt om natten blev tanten vækket af en ulykkelig hulkestemme, der ville vide, hvad man dog gør, når man er kærester med en missionerende mormon, men meget hellere vil have en stodder O Brother?

Den kloge tante klukkede beroligende ned i røret og evnede heldigvis at sende både varme og visdom hele vejen fra Oslo til Jyllands dryppende næse.

Fx sagde hun, at Norddamen skulle huske at nyde forelskelsen. Uanset om hun ville handle på den eller ej.

Men handlet blev der. For langt om længe tog Norddamen sig sammen og slog op med sin mormon. Og så kom turen til O Brother, der skulle gafles. Men når drengen ikke fattede en fin hentydning, måtte hårdere midler tages i brug. Så:

I et veldig uoverveid øyeblikk spurte jeg, om O Brother ville synge sammen med meg til juleavslutningen, selv om jeg aldri hadde prøvd å synge foran noen og var livredd for å synge.

Naturligvis. Det gode, gamle skal-vi-synge-duet-til-juleafslutningen-scoretrick.

Det gad O Brother godt.

Fortsættelse følger.

Sur dame Tovelillevej Krimsvej Amager amarOrama Tovelillevej

Læs historien fra begyndelsen.

14 kommentarer

 • Ha, kan godt lide det billede med uhyggelig dame, og min bagside!

  Hun er godt nok en modig dame, hende norddamen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh ja, skal-vi-synge-duet-til-juleafslutning-scoretricket – en klassiker! Man må gi’ hende at hun er ihærdig – jeg havde opgivet ham for længst! Men nu er jo også Amour med stort A.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg havde også opgivet for længst. Var aldrig kommet videre end stalkerfasen, men Norddamen vil, hvad hun vil.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den historie her bliver altså bedre og bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Det er jeg glad for, du synes, for den fortsætter og fortsætter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Jeg synes, indtil videre, denne histories sejhed falder ud til Norddamens fordel. Sådan ér jo nemlig de nordmennesker. Og IH, hvor jeg dog glæder mig til de ENDELIG skal holde om hinanden og snave med måneders længsel blæsende ud af sig. Agtigt. Altså på en pæn måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja for pokker. De skal bare så grueligt meget igennem først.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh ja, ‘skal-vi-synge-duet-tiæl-julefesten-tricket’? Works like a charm.

  Havde måske forsøgt mig med noget samtale først. Ved ikke hvorfor? Damn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fnisende fletningesving? Du er en mester. Så kompakt og alligevel så eksakt, at det fremkalder de helt rigtige billeder. Du må til gengæld godt lige skrue op for tempoet eller skrive en god del mere hver gang. KOM SÅ! Kan man betale sig fra at få næste afsnit før alle andre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak tak tak…Men nu VED jeg det! Jeg fortæller ikke sidste kapitel, før nogen skaffer mig et job. Eller en stor pose penge. Man må selv vælge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en god idé! (og lidt magtmisbrug). Bare stop nu – du har os på krogen, og så får vi kun et afsnit når vi har sendt jobtilbud, penge eller gaver til dig. Ok. Samler du på kapsler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Kapsler nej. Men hvis nogen har et ekstra par sneakers i størrelse 38, som ikke er slidt hul, kunne det godt have interesse. Eller et gratis tandlægebesøg. Eller en tur til frisør. Eller en indboforsikring. Eller en tudekiks. Mulighederne er mange.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan scorede jeg Norddamen - kærestefilmen