Flyttekaos

Flyttefacts

Jeg ved, der sidder en blogger eller to og spekulerer over mit spring i armene på Bloggers Delight. Så lad mig udnytte stilheden før flyttestorm til lige at slå et par ting fast.

Er jeg en megahot bloggersuperstar, som blev headhuntet til jobbet?
Nej. Efter en snak med andre bloggere, kontaktede jeg selv Bloggers Delight, som heldigvis gerne ville have en blogger som mig. Og blogger er i øvrigt et utroligt lækkert ord, jeg som blogger har stort behov for at blogge mange gange i hver eneste sætning.

Bliver jeg rig?
Ikke det, der ligner. Tjener hverken en hel, halv eller kvart månedsløn på at smadre amarOrama med reklamer. Ikke engang en sølle ottendedel, når jeg op på. Og hver en krone skal modregnes mine dagpenge.

Kan læserne holde det ud?
You tell me. Jeg vil anbefale, du bruger Bloglovin eller RSS-læser, så dig og din scroller slipper for at kæmpe mod blinkende reklamer, der vist nok deler de forskellige indlæg.

Gør du mig en tjeneste ved at klikke på reklamerne?
Nej. Jeg bliver aflønnet i forhold til antal hits. Altså hvor mange gange folk kommer ind på siden og klikker sig rundt mellem indlæggene. Reklamerne må du meget gerne ignorere.

Blander Bloggers Delight sig i, hvad jeg skriver?
Nej, overhovedet ikke. Og de kan heller ikke diktere, hvor ofte jeg skriver.

Ødelægger jeg layoutet?
Jo, bloggen bliver absolut grimmere. Både fordi reklamer i sig selv er hæslige at se på. Men også fordi, der er noget med linjer, der ikke flugter, YouTubevideoer, der breder sig ud over margenen og andet forbandet sjusk, som giver mig trang til at rive øjnene ud i frustration.

Hvad hvis jeg bliver vanvittig?
Hvis jeg bliver endnu mere vanvittig, mener du? Så afbryder vi samarbejdet. Men ikke sådan lige med det samme. Jeg har 6 måneders opsigelse, hvilket giver meget god mening i forhold til annoncørerne, som så nogenlunde skal vide, hvad de får.

Hvorfor gør jeg det overhovedet?
Fordi jeg håber, flytningen på et eller andet tidspunkt kan føre noget godt med sig. Fryns eller bare en lille slat penge i ny og næ. Jeg kommer aldrig selv til at gro annoncehajfinne og bide mig fast i virksomheder og mediebureauer for at sælge bannerplads eller lave sponsoraftaler. Så det er rigtig smart at have proffer til den slags. Som fx Bloggers Delight.

Spørg, hvis der er mere. Og nu vil jeg gerne have den flytning overstået.

PS Føler du lyst til at bevidne hysterisk kvinde bitche over blog, der enten er væk eller i stykker, skal du bare gå ind på Twitter eller Facebook i næste uge.

Flyttebil Meklenborggade Amager amarOrama Meklenborggade

21 kommentarer

 • Hvis folk bruger Firefox eller Chrome vil jeg anbefale at installere den add-on, der hedder “Adblock Plus”: http://adblockplus.org/

  Jeg kan i hvert fald ikke se nogen reklamer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skal dog alle sammen huske at kigge ind hos M, hver dag. På den måde får hun en større del af kagen.

  Jeg kan heller ikke se nogen reklamer, bare indholdet er det samme skal du ikke høre et ondt ord herfra.

  KH Mofling

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Reklamerne kommer jo ikke på, før vi gør et nyt flytteforsøg i næste uge. Men ja, klik endelig løs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg pr. definition en lille smule fat´svag.
  Hvorfor er det at du gør det igen?
  Jeg ville sagtens kunne forstå hvis du gjorde det for pengenes skyld. Og jeg overlever gerne nok så grimt layout for at komme til både dine, Dines & Marens ord.
  Men som du beskriver det, er dealen så ikke klart mest til Delights fordel? Jeg mener, I er jo skidedygtige bloggere?
  Især din blog har også været en æstetisk fest for mig personligt. Udover ordene.
  Nåhm, det er overvejelser du garntrisse selv har været ude i. Og mig slipper du ikke sådan lige fra på læsersiden. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak Z. Jamen, jeg gør det skam for pengenes skyld. Måske kombineret med fryns. Den dag, jeg ikke er på dagpenge mere, vil selv 500 kr. om måneden gøre en forskel.

   Og hvis jeg vil tjene penge, bliver jeg nødt til at få nogle Bloggers Delight-typer, som kan tale CBS-sprog, indover. Desværre er æstetik ikke deres stærke side, men jeg tror ikke, der findes et bedre alternativ endnu. Håber, de bliver sejere med tiden.

   Ellers kan jeg altid slå op og flytte igen.

   I øvrigt. Jo dealen er da sikkert mest til deres fordel. Men lidt er bedre end ingenting.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak! Jeg er jo ikke kommet til endnu, men gør det forhåbentlig snart.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LulluE

  Ja, jeg skal være ærlig og sige at jeg hader det. Kan ikke længere læse din blog med mac + Chrome, selvom jeg kan se de andre bloggers delight blogs. Kan heller ikke finde dig i deres blog-oversigt. Får bare beskeden “it works! this is the default bloggersdelight”, og så bliver jeg dirigeret hen til deres forside. Troede din blog var blevet nedlagt. Men så opdagede jeg tilfældigt, at jeg godt kan se den på mac + Safari. Heldigvis. Og jeg kan heller ikke se nogen reklamer, bloggen din ser ud som den plejer. Heldigvis nr. 2.

  Men øv, jeg kan virkelig ikke lide den måde bloggers delight bruger reklamer på. Det er bare alt for meget, og MÅ kunne laves mere elegant, så reklamerne ikke skriger een i hovedet, så man bliver nødt til at skynde sig at scrolle væk.

  Jeg er faktisk vildt ked af, at så mange er begyndt at bruge det. Hvad er idéen med det, hvis man alligevel ikke tjener penge, og alligevel selv opfordrer sine læsere til at installere reklame-blokader? (det er bloggers delight vel heller ikke helt vilde med?).

  Ved godt der er flyttekaos lige nu, håber bare du kommer tilbage til Chrome. Og hvor ville det være dejligt uden råbe-reklamer, for jeg vil ikke installere en add-blocker, da jeg har oplevet problemer med skjult content på nogle hjemmesider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Kan godt forstå, du hader det. Men jeg tror, Chrome virker, hvis du rydder din cache. Og måske også sletter cookies? Hjalp i hvert fald for mig. Problemet skyldes mislykket flytteforsøg.

   Reklamerne. Jamen jeg er enig. Bloggers Delight har ikke styr på deres layout. Det kunne sagtens gøres pænere. Jeg håber, de bliver bedre med tiden eller får en konkurrent, der tænker mere i æstetik.

   Idéen er at tjene penge. Hvis det ikke lykkes – og alle læserne flygter! – så smutter jeg igen. Og jeg er ret ligeglad med, hvad Hvad Bloggers Delight mener om et program som Adblock Plus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • amarOrama er min yndlingsblog! Basta!

  Men jeg indrømmer (måske en smule hviskende), at jeg blev lidt skuffet, da jeg klikkede ind på din blog og så reklamerne. Jeg synes det er så rodet og forvirrende. Jeg var så vild med dit rene layout…
  Jeg læser faktisk næsten ikke fx. Dines og Maren mere, fordi reklamerne forvirrer mig så meget. Måske er jeg bare gammeldags og fatsvag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men jeg bliver selvfølgelig hængende hos dig alligevel….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak. Håber, du bliver hængende. Jeg forstår ikke det med Dines og Maren. Er det fordi, du går ind på forsiden hver gang i stedet for at bruge Bloglovin fx? Den eneste reklame, jeg ser, hænger over headeren, og øjet får fred, så snart jeg scroller lidt ned.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den der reklame for oven går ligesom ned i teksten…hvis du forstår… det ser virkelig forvirrende ud. Det er uanset om jeg går ind direkte på forsiden eller via bloglovin. Og så ser det hele generelt bare mærkeligt ud… Øv.. Måske følger jeg bare ikke trit med tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Nej, jeg forstår virkelig ikke. Det ser helt anderledes ud på min skærm. Men sig lige til, hvis du får samme problem hos mig. Så skal det fejlmeldes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Bethany er lodden ved det hele. Det hele! Herunder AmarOmangelpåcharme, som har travlt med at fortælle sine læsere, hvordan de kan snige sig udenom reklamerne på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvis du har problemer med YouTube, kan du blot spørge. Det er settings i din WP der afgøre det. Det har da intet med BD at gøre?

  Noget andet, da du skrev under på kontrakten, stod der seks måneder eller havde de glemt at skrive det til dig? Overså du det, eller læste du slet ikke kontrakten;)?

  K.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Lyder godt med YouTube! Som jeg skriver, har jeg 6 måneders opsigelse ja. Standardkontrakt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise E

  Der findes da alternativer til BD…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja, men ikke med samme mulighed for at tjene penge – så vidt jeg ved?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyttekaos