Ergo er jeg en mand #3

nørrebrOrama, valbyOrama, ishøjOrama

Jeg bor jo til fremleje og skal være ud af lejligheden senest til sommer. Desværre! Hader hele tiden at pakke sammen og pakke ud og pakke sammen og pakke ud. Mine slidte teltpæle bukker snart under for nomadestress.

Og tænk nu, hvis næste adresse slet ikke hedder Amager!

Lagunebroen Amager Strandpark Amager amarOrama Lagunebroen, Amager Strandpark

22 kommentarer

 • Åh. Jeg håber virkeligt ikke du ender så langt væk som Ishøj.
  Hvornår skal du være ude? Vil holde øje med gode bolig tilbud til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Ja tak, hold endelig øje. Vi har ikke aftalt præcis dato endnu. Bare til sommer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh. Jeg føler med dig! Jeg har også flyttet alt, alt for meget de seneste par år. Det er bare ikke sjovt at skulle pakke alt ned, når man ikke synes det er specielt lang tid siden, at man har pakket det op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg flytter ca. en gang om året og pakker derfor aldrig helt ud. Hænger aldrig lamper og billeder op. Køber aldrig nye ting, som flyttemændene kan smadre. Gider ikke tænke over indretning. Flyttekasserne står og fylder bag døren. Jeg er altid på vej væk og HADER HADER HADER det.

   Og så har jeg ikke engang nævnt den desperate boligjagt eller de mange tusinde kroner, det koster i depositum, dobbelt husleje, stærke arme osv. Fuck, jeg gad godt at have en lejlighed, hvor jeg bare kunne blive boende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • der er ikke superlang ventetid i mit hus…. jeg kan ikke love dig en lejebolig til sommer, men måske inden for et år… ? det er på Amager ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Gisp! I dit hus, hvad skal det sige? Er det dyrt? Åh, du må meget gerne sende et link eller noget info til mail.amarOramasnabelagmail.com, hvis du gider.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Åh gys. Det værste er altså også lidt at flytte fra Amar. Det ér et godt sted. Boede der kun i ni måneder, men HVER gang jeg er hos søster i Italienskvarteret, får jeg megahjemvé. Ak.

  Måske vi skulle lave noget demo og støttearangemet “Lad Orama bli’ på Amar”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Jeg drømmer om Islands Brygge, men kunne sagtens bo andre steder. Også på den anden side af broen. Tror bare bloggen ville begynde at høre stemmer og splitte sig ud i forskellige personligheder, hvis den pludselig skulle hedde østerbrOrama fx.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ibs

   Det er i hvert fald knap så mundret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Der mangler et r i arrangement. Jeg har godt set det. Og jeg er på nippet til idioti over det. Det var bare det. Hej hej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Hej hej. En anden gang må du forresten godt lægge en SOS-kommentar. Så retter jeg bare, inden den bliver udgivet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ibs

   En anden gang!? Jeg har virkelig ikke tænkt mig at lave flere slåfjel. Som i nogen sinde. Aldirg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ibs

   Og PS. Du må godt slette alle de her, hvis du vil :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Kun hvis du vil have det? Tror, vi har brug for et kodeord, så jeg ved, hvornår det er ALVOR.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser fingre for at du finder noget i 2300. Det er nu et dejligt sted :) Men ellers kan 2200 altså også anbefales. Jeg er faldet godt til her efter ca 7 år på den lille ø. Hvis jeg falder over noget i netværket sender jeg det fluks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak for det! Jeg har også boet nogle år i 2200 og var svært glad for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig finder du noget at bo i!

  Jeg lover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ville også trives i Sydhavnen. Og Amager er lige på den anden side af vandet. Men uuuuhhh, hvor jeg genkender. Jeg faldt på plads i januar efter flere år på farten med fremleje. Nu har jeg købt rullegardiner! Så har man fast adresse, ikke?
  Du finder noget. Jeg ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Rullegardiner! Så er man flyttet rigtigt ind. Jeg kunne trives mange steder, tror jeg. Så længe jeg stadig er tæt på byen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender til problemet. Da jeg startede min blog kaldte jeg den Lille My i Bruxelles, og så efter et år boede jeg ikke i Bruxelles mere (og jeg var heller ikke så sur som hende den lille My fra Mumitroldene), så der røg hele mit navn og min grund til at blogge. Så jeg måtte genopfinde mig selv virtuelt (og jeg droppede hurtigt idéen med at kalde mig noget med Østerbro, som er mit ‘hood’), og jeg er stadig ved at finde mit ståsted, men synes selv jeg er godt på vej. Jeg håber du kan blive boende på Amager, for jeg elsker dine billeder fra ‘lorteøen’, men er sikker på at en kreativ sjæl som dig nok skal finde noget at blogge om hvor som helst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M. amarOrama

   Tak Irene. Jeg håber også lidt på Amager. Vi får se, hvad der sker.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ergo er jeg en mand #3