Madlog uge 3 - Taber mig nok mest på hjernen

Fortsætter Tovelillevejfesten et andet sted?

Hvis du ligger vågen om natten og spekulerer over, hvordan det går hos manden med navneskiltet, kan jeg fortælle, at det går slet ikke.

Pille, Uden Relevans og jeg luskede nemlig rundt ude på Tovelillevej i efteråret og opdagede, at navneskiltefamiliens soveværelse, stue og køkken var forsvundet. Nogen havde skrabet al indmad ud af huset, og tilbage hang bare et stort, blåt hoved og vogtede over ingenting.

tomthustovelillevejkrimsvej Tovelillevej

Men det bliver værre endnu. For den anden dag mødte området mig med gabende tomhed og gravkøer sløvt gumlende på en flad jordbunke, da jeg cyklede forbi. Huset og alle hallerne omkring, mine allerbedste graffitiguldgruber, var jævnet med jorden.

Så nu står jeg og mangler et nyt amagerkansk udflugtsmål, hvor jeg kan hente billeder til arkivet. Gider du ikke hviske mig i øret, hvis du ved noget?

Indtil da må vi jo lune os lidt ved 4. afsnit af Strøm, som handler om det, de kalder gadekunst, og der er skam også lorteøske værker imellem. Både fra Tovelillevej og Njalsgade.

Tak til Pille for at gøre mig opmærksom på det og megamange tak til den, der finder Amagers næste graffitihotspot (og sladrer til mig!).

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madlog uge 3 - Taber mig nok mest på hjernen