Har lyst til at stikke halen mellem benene

Hvor køber man ny psyke på en søndag?

Kan desværre ikke blogge, spise, tænke, trække vejret eller tale andet end volapyk, før jobsamtalefeberen lægger sig.

blablablatovelillevejamageramarorama
Tovelillevej

23 kommentarer

 • Uh Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke. Tro på det. Jeg sender god energi i din retning i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er for sej og tager dem med Storm! Jeg kan mærke det – og jeg har altså en god intuition, spørg bare alle dem jeg kender! Held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • synes dine kommentarfelter er forsvundet lidt. Kan kun finde dem, hvis jeg trykker ind på hver enkelt post, hvor de så ligger neden under. Kan ikke finde linket til dem på “forsiden” under hver enkelt post. Hmm.

  Og godt du spiser lidt chips, og jeg tror altså de synes du er sej i morgen, de er ganske sikkert helt ellevilde fordi de ved hvem du er. Sådan har vi andre der ved hvem du er, det i hvertfald. Siger jeg på vegne af alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tags m.m. gemmer sig inde i den sorte bjælke. Med sort tekst! Skal fejlmeldes, men det generer mig, at bjælken ikke er lige så bred som billedet. Måske burde jeg få den fjernet igen? Eller gøre billederne smallere? Åh livets svære valg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Albertesmor

  Årh, jeg bliver også altid virkelig fysisk dårlig inden jobsamtaler og lign…. Jeg håber godt nok for dig, at du negler den! Held og lykke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak, det er som regel en meget underlig og forsagt eller vrøvlende udgave af mig, der møder op til jobsamtaler og eksamener. Ville ønske, den rigtige M. gad tage tjansen i morgen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Albertesmor

   Ja, det kender jeg desværre godt og af samme grund, finder jeg det sindsyg svært at komme i gang med specialet… Det betyder jo at de rigtige/vigtige samtaler venter på den anden side. Jeg håber du finder den aller bedste/mest veltalende/sjove/kloge/tjekkede/afslappede på “jeg-hviler-i-mig-selv-måden” M frem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Don’t mention the speciale! Jeg startede først på det ene – gik i stå – droppede studiet – arbejdede over 4 år – vendte tilbage til uni og skrev et helt andet speciale. Præstationsangst kan virkelig fucke med dit liv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er sgu da i idioter hvis de ikke ta’r dig (ps. send lige adressen på butikken med nye psyk’er hvis du finder den)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Skal jeg nok. Ved ikke, om vi har den slags specialbutikker på Amager.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare vær dig selv, så kan du alt. Det har jeg besluttet og hvis du er enig, så skal det nok gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg er skam enig, men har desværre meget svært ved at være mig selv til en jobsamtale. Gid dog alligevel ok i dag. Måske fordi de var vildt søde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • GIV MIG ET A – A! GIV MIG ET M – M! GIV MIG ET A- A! GIV MIG ET R – R! AMAR ER NUMMER ET – AMAR ER NUMMER ET!

  HVEM KA’ – AMAR KA’.

  ROSER ER RØDE VIOLER ER BLÅ JORDBÆR ER SØDE OG AMAR LIGESÅ

  T
  SØD
  S

  HVEM VAR DET DER VANDT I DAG, DET VAR DEM FRA AMAR A’
  HEP HEP HEP

  FOR AMAR ER DEN BEDSTE, HIN KAN INGEN TÆSKE
  HEPHEPHEP

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hvad kan gå galt, når man har heppekoret fra Marias Maskinrum i ryggen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Går ud fra, at det betyder, at du huskede samtalen? On time, måske endda. Så… hvordan gik det, hvordan gik det, HVORDAN GIK DET??!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Albertesmor

   Ja… Hvordan gik det????

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ha. Samtalen foregik først sent på eftermiddagen, og jeg skulle jo lige nå at komme mig, inden jeg begyndte at blogge. Men det gik ok. Ved selvfølgelig ikke, om de allerede har en kandidat i huset. Det er ikke til at hamle op med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja sig noget…. :)

  jeg har krydset hele dagen kære M.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har lyst til at stikke halen mellem benene