Kan bøsser fløjte?

Nu tilspørger jeg lige damerne

Æhm. Hvis en tampax blev skudt op i nytårstågerne og måske aldrig kom ned igen.

Og man ikke kan finde en snor eller mærke noget mystisk, men går rundt med en grum mistanke.

Og hellere vil æde et brugt hygiejnebind end lave endnu en scene i lægens stigbøjler.

Hvad er det så, man plejer at gøre?

Svar på dette alt for intime spørgsmål modtages med kyshånd. De generte må gerne maile.

152-sundholmsvej-amager-amarorama
Sundholmsvej

63 kommentarer

 • Tænkte på om du har tid og lyst til at kigge forbi min nye blog?
  Har knoklet hele dagen, for at få bikset 5 indlæg sammen, og det ville virkelig betyde en hel del!
  http://shutupandenjoylife-katja.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hej Katja, bloggen ser fin ud. Held og lykke med den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AG

  Stikker (hvad der føles som) en halv hånd op. Gjort hvor det var et kondom engang (don’t ask), der er længere end man tror. Eller venter. De vender som regel tilbage igen, efter noget tid. Har jeg hørt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tror desværre ikke, den kommer ud af sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kommer ud igen. Jeg havde et “uheld” på en studietur til de varme lande, hvor der røg en del øller ind. Kunne ikke huske om jeg havde en tampon i eller ej, så satte en op. Senere kom der så to ud… Prøv evt at få fat i snoren. Og hvis du er nervøs så ring til Sexlinien. De får meget mere mærkelige spørgsmål end det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg har aldrig oplevet, den kommer ud af sig selv? Før i tiden fik jeg min (eks)kæreste til at lede, men han ville nok synes, det var lidt underligt, hvis jeg bad om hjælp nu. Gad vide, om Sexlinien sender folk ud…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Evt kan du iføre dig gummihandsker som de gør hos gyno. Og brug evt Sex&Samfunds klinik. Det gør jeg. De er super prof og ikke så snage agtige som ens egen læge. Håber det lykkes at lokalisere bæstet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Så er det vist her, jeg skal fortælle, at jeg var en tur forbi apoteket i går og købte 4 stk. gummihandsker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  OMG! Pas. – men held og lykke med det. Jeg ville nok vælge endnu en scene i stigbøjlen, bare for at være sikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Argh, er også bange for, det er der, jeg ender.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vist en dårlig idé bare at vente. Glemte tamponer kan danne infektioner – og det er formentlig endnu mere ubehageligt end en tur i stigbøjlerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Og værre endnu. Betændelse fører jo også op i stigbøjlerne. Jeg kan ikke vinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom der er længere end man tror, ville jeg nok mene, at det burde være fysisk muligt at afsøge området med dine egne fingre (eller en god bekendts hvis du har sådan en handy).
  Du skal ikke vente til den begynder at lugte dårligt.
  God jagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Pludselig savner jeg for alvor en kæreste. Eller en MEGET god bekendt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den skal jo være deroppe, kan man sige. Den kan ikke forsvinde ind i livmoderen eller noget. Så led du bare lidt efter den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Og så er vi tilbage ved min fobi for indersiden af kroppen. Et ord som “livmoder” gør virkelig ikke noget godt for mine fingre eller ører.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bristol

  Jeg ville nappe den der whisky og få det overstået…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck.
  Been there. Jeg tog til lægen og der var heldigvis ikke noget, altså havde jeg (åbenbart) taget den ud i min brandert. Men han nævnte noget med at at til en anden gang (jo tak), kunne man sætte sig på hug med spredte ben og ligesom øøøøh grave den ud med hånden (!). Oh god! Føler virkelig at dette skulle have været sendt i en mail ? Nåh hvad fanden.
  Skål! og held og lykke for helvede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Lægen har engang fjernet en for mig. Graveteknikken mestrer jeg ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gosh, har da aldrig prøvet at de blev væk! Men rod rundt, så må den da dukke op! Altså de er jo ikke helt små bitte sådan nogle.
  Håber ikke stigbøjle bliver nødvendig.
  Tror bare du har glemt at fyre en ny op i branderten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Er ikke vild med at rode alt for meget rundt. Burde nok holde mig væk fra tampax.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal nok kigge efter den i morgen. Er ikke så sart med den slags. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Pas på, hvad du siger. Jeg er desperat og villig til at møde op med Vaseline i morgen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undskyld… jeg sidder og griner helt vildt…. Men hanker nu op i mig selv og siger “Stigbøjle…”
  På en skitur måtte jeg holde en veninde i hånden nede hos lægen. Hun havde glemt tamponen i kampens hede og brugte hele næste dag på at lede uden held. Troede egentlig at de kom ud af sig selv. Turns out, det gjorde de ikke.
  Igen… Stigbøjle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Alt ved det her problem er latterligt. Også stigbøjle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • La la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la la la la a la la la

  (Hænder for ører)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Er 100 % sikker på, at O Brother istemmer. Gid jeg også kunne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Ej undskyld… ved godt det faktisk slet ikke er sjovt, men kan slet ikke stoppe med at grine – og det er lidt pinligt her på kontoret!

  Håber virkelig at det lykkes dig at finde den helt selv (eller med Marens hjælp) og at du undgår stigbøjlen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det er tilladt at grine. Vil jeg også selv gøre, når problemet er løst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Ups. Dét har jeg også prøvet. Og det er helt korrekt, at du ikke må vente til det begynder at lugte. Dels lugter det nemlig RIGTIG dårligt, dels kan det give betændelse.

  Jeg tror godt, du kan få fat på den, men du skal kunne slappe helt af bækkenbunden. Et godt råd er at sætte dig på toilettet med spredte ben, stramme dine bækkenbundsmuskler, som om du skulle tisse men blev nødt til at holde dig, og så “give helt slip”. Dér er dine muskler mest afslappet, og hvadend der så måtte være derinde “falder lidt ned” og bliver nemmere at få fat på.

  Puha, ad – har været glad for at læse din blog i et stykke tid, men har aldrig skrevet en kommentar før nu. Tænk, at dette skulle blive den første. Men held og lykke, og ps: jeg HADER også at gå til lægen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Velkommen i kommentarfeltet! Og tak for lige præcis den slags råd, jeg leder efter – hvor tingene falder ned af sig selv. Jeg tester toiletpositionen i aften i selskab med noget alkohol. I can do this!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Er det ikke med i Sex & the city filmen?? Med Samantha, hvor Carrie må hjælpe til? Evt. ikke en tampax, men synes bare jeg kan se det for mig…altså ikke ‘se’ se, for de går jo ud på badeværelset…

  Jeg kan heller ikke lige helt vurdere om det virkelig er rarere for dig at sprede for Maren, frem for at sprede for lægen, som jo alligevel ser på spredte kvindeben en del mere end Maren (eller hvad ved jeg egentlig om det…?) og formentlig har glemt alt om det, når du har forladt lokalet. Hvilket Maren måske ikke har (igen, aner jeg ikke…)

  Men pøj pøj med det, uanset hvad du vælger, for sådan en karl er da ikke rar at have siddende for længe.

  S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hjalp Carrie Samantha? Husker ikke den scene, men man skulle tro, det var omvendt.

   Min ekskæreste, som før i tiden fandt mine forsvundne tamponer, gjorde det hurtigere og langt mere smertefrit end lægen, men han var selvfølgelig også vant til at komme der (mærkelig sætning).

   Jeg kender ikke Marens evner på dette område. Har dog på fornemmelsen, at hun kan alt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ALT andet end stigbøjler! Hvis den er der, kan du få fat i den. Den kan ikke komme op i livmoderen. Find din indre stenalderkvinde frem, sæt dig på hug og grav! Så kan du drikke din whisky bagefter som belønning ;) God jagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tror mig og min indre stenalderkvinde blev adskilt ved fødslen. Men projektet får mit bedste shot i aften. Hvis jeg fejler, må der fremmede hænder/tænger til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enel

  HAHAHA – den her bliver jeg også nødt til at kommentere på, selvom jeg ikke plejer at skrive herinde!

  Har også selv prøvet det – og var heller ikke meget for hverken graveriet eller stigbøjleturen! Men måtte desværre til graveriet – og den var væk! Håber nu stadig her flere år efter at den røg ud ubemærket igen under en brandert!

  Har ikke brugt de sataner siden! Ved godt at det ikke var nogen hjælp, men det er vel altid godt at vide at man ikke er alene!!

  Held og lykke med hvad enten du gør, for du skal ligesom til pest eller kolera ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   TAK fordi jeg ikke er den eneste modvillige graver! Pludselig føler jeg mig lidt mere normal.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg sidder da her, og undrer mig over om det er mig, som er mærkelig. Kan i andre damer derude ikke mærke enden af jeres skedevæg (eller hvad søren sådan noget hedder)? Eller er i bare bange for at stikke et par fingre op? Åh gud, tænk at man som 25-årig skal have sådan en samtale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tænk, at man som 38-årig har det virkelig svært med et ord som skedevæg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Ja den må jeg tilslutte mig, nåede at blive helt nervøs over om jeg er helt galt sat sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Lige nu, i kampens hede, forstår jeg ikke, om du er for eller imod skedevæg? Ved heller ikke, om det er vigtigt at tage stilling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • City Chick

  Facts first: Jo det var i SATC, det var Carries pessar, der sad fast, Samantha gravede det ud….

  Dernæst: Få lige drukket et par sjusser. Prøv selv, den må jo være der. Også selvom du skal rode godt rundt. (Arghm!)

  Ellers allier dig med god veninde. Og sidst : gå til lægen. Det er værre at lade være. Og nej, den falder ikke ud af sig selv.

  Good luck!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   SATC – giver mening. Starter med sjusserne og ser, hvad der sker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja

  Lidt rødvin, afslapning i bækkenbunden og en diskret famlen. Og så må du altså love at tage en tur i stigbøjlerne, hvis det ikke lykkes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Rødvin og famlen gav ikke bid. Stigbøjler here I come.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Altså. Fordømt. Havde aldrig troet jeg ville skrive det her som kommentar på en blog.
  Altså. Kan en orgasme ikke hjælpe? Jeg tænker på de sammentrækninger der sker. I skeden. Kan de ikke ligesom få den til at komme nedad så du selv kan få fat i den? Så den bliver malket ud på en eller anden måde? Det er sådan jeg selv ville gribe sagen an. Orgasmer er svaret på alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak fordi du gider rode rundt under bæltestedet sammen med alle os andre frustrerede kvinder. Orgasme…er et helt nyt bud. Troede egentlig den slags trak æg og andet godtfolk opad og IND i kroppen!? Men hvem ved, Måske malker den pludselig mælk og honning og tampax ud?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh gud altså! Det er NETOP derfor jeg ikke bruger tamponer. Libresse forsvinder ikke lige sådan oppe i én. Jeg har så aldrig været ude for det samme, men til gengæld har jeg ved flere lejligheder mistet kondomer deroppe. En gang kom det ud af sig selv (til min store forbavselse, da jeg ikke anede at det sad deroppe – flot!) og de to andre gange har jeg måtte få lægen til at hive dem ud med en tang. Det var rimelig hurtigt overstået omend lidt pinligt… Kan altså anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Kondomer? Jamen, der må gerningsmanden vel træde til???

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Altså dit skræv har ædt din tampon? Jeg tror det er smart at ringe til lægen og høre hvordan du skal forholde dig for en tampon der sidder for længe i sexkanalen er noget gøgl. Jeg er immervæk lidt forundret .. er du sikker på du overhovedet satte den op? For så meget plads har den jo heller ikke at fise rundt på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nej, jeg er ikke sikker på noget som helst, der skete nytårsaften. Men til gengæld har jeg prøvet den slags gøgl før, og ved at det forekommer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidder og har et visuel af at du fremover skal forlænge trådene (mindst 30 cm). Selv om det kan se mystisk ud gennem strømpebuksen, så er det vist at foretrække for stigbøjlerne….(Jo, jeg har også været der, mere får du ikke at vide).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A.

  Altså, jeg tænker i retning af Anja.
  Dog at hvis du lirer dig selv godt op (ja den del holder mig fra at kommentere mere på!!), danner du jo naturlig smørelse og plads til at den kan løsne sig (oh God).
  Det synes jeg altså lyder naturligt. Eller hvad??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ha. Jo, måske. Tror bare, jeg har besluttet mig for, der ikke findes nogen tampax derinde. Gider ikke bruge flere kræfter på projektet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg vil nødig sige det, men jeg har hørt skræk historier fra en veninde som var overbevist om at den så nok ikke var eksisterende mere, og pludselig begyndte der efter en del tid, at lugte ret så fælt.
  Så jeg synes du skal lave en scene i stigebøjlerne igen, bare for en sikkerhedsskyld!

  Rina: http://tanke-univers.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, du har ret. Men nu er jeg jo lige blevet undersøgt af Maren og tror på hende, når hun siger, jeg er fri for tampax.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] den respekt, jeg har for, at Maren i går beviste, at kvinder er kvinder (og i dette tilfælde amarOrama) nærmest. Med nedklippede negle, behørigt med alkohol inden for vesten og bevæbnet med sloganet […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] der muligvis havde en Tampax på tværs. Og som vi brugte meget af aftenen på at diskutere, hvordan vi skulle få ud. Hvis den da […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HMMmm en tanke herfra, ville du kunne se op i dig selv, hvis du placere et spejl, så det rammer en … god vinkel? så kan du evt. se om der overhovedet sidder en tampon der oppe?

  Du kan ikke have taget den ud i din brandert?

  Jeg har hørt om det før, dog aldrig selv oplevet, at de kan forsvinde …. bare sådan :S

  Held og lykke :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Så langt kan man vel ikke kigge op??? Men Maren har tjekket, alle overlevede, og problemet er aflyst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan i øvrigt berette, at Marens konklusion var, der ingenting sad deroppe – hvilket jeg gætter på amarOrama satte stor pris […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan bøsser fløjte?