Kan bøsser fløjte?

Tømmermænd

Kender du det?

At du efter en våd aften, med nogle af dine yndlingsbloggere, vågner op med en flov smag i munden. Og ikke helt kan huske, hvor den kommer fra.

Og du går i gang med at trevle de muntre timer op. Sætning for sætning. For at finde ud af, om maskerne er løbet. Eller faldet på upassende vis. Og må overveje…

…om du nu også burde have pseudoforklaret Nadia, at din manglende allergi sikkert hænger sammen med barndommens modermælkserstatning?

…om det var nødvendigt at indvi Superheltemor i næsehårsplukningens forunderlige univers?

…om Dines smilede lidt anstrengt til sidst, når du på ægte stalkerfanmaner blev ved med at hylde hende som det 21. århundredes Karen Blixen?

…om Emma Gad vendte sig i sin grav, da du inviterede Maren med ud på badeværelset for at finde den forsvundne tampax? En gang for alle. Og den viste sig slet ikke at eksistere?

Kender du det? At du simpelthen ikke aner, om du smed en hæmning eller to i går. Eller leverede det helt store freakshow?

Og du så går ud på toilettet for at morgentisse. Og opdager, at dine trusser vender bagvendt?

Nå, det gør jeg heldigvis heller ikke.

Men hvis du vil have mig undskyldt. Jeg får gæster til spisning om 2 1/2 time og skal lige nå at lave mad, gøre rent og kaste op, før de kommer.

groenthovedtovelillevejkrimsvejamageramarorama-kopi
Tovelillevej

18 kommentarer

 • Jaøhm, jeg har også et par sætninger, jeg ville ønske, jeg bare havde holdt for mig selv. Hvis det kan trøste.

  Jeg fortryder også lidt, jeg fik svaret dig med udsagn som “Statistik er jo som en lottokupon! Man kan jo ikke rigtig BRUGE det til noget!” – jeg er ikke sikker på, statistik-professoren lader mig bestå min eksamen om et par uger, hvis han finder ud af det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ha. Lottokuponen dæmrer. Bare rolig. Hr. Professor læser garanteret ikke amarOrama.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haaaahahah,og guuud, hvor du får arrangeret bloggerdruk i disse dage! Du er lidt gakke ud agtig, hva’!
  Glæder mig skisme til det bliver min tur!

  Og jeg vidste den ikke var der!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ved ikke, hvorfor 2012 skal starte med at gakke så meget ud. Bloggerdruk er åbenbart det nye.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Tømmermænd er en beyotch. Men det lyder som en helt igennem fabelhaft aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bevæbnet med sloganet “Vi skal sgu kunne rumme hinandens neuroser. Nu ikke så sart” tog hun lige én for alle de kvinder derude, der hellere vil nyde at snacke på et brugt trusseindlæg end slappe af […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] amarOrama, der muligvis havde en Tampax på tværs. Og som vi brugte meget af aftenen på at diskutere, hvordan vi skulle få ud. Hvis den da overhovedet fandtes? Krisen er mest af alt, at AmarO er den heldige vinder af en fucked up lægeneurose, der betyder hun hellere ville snitte sin pulsåre over end at lægge sig op i stigbøjlerne, så en læge kan se om tamponen er der. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder skisme hyggeligt det hele, og er glad for at høre at eftersøgningen er afblæst. En lille historie: Der var engang en pige, der ved et uheld (vi ikke skal komme ind på), fik mast en tampax meget langt op i underlivet. Den unge pige gik rundt og ventede i mindst en uge, men intet ville komme ud. Hun blev ganske nervøs, og i et anfald af “jeg-har-tabt-min-forstand-og-handler-irrationelt” tog hun på skadestuen og klagede sin nød. En meget flink sygeplejerske bad hende tage plads og vente. Efter lidt tid blev hun hentet af en portør, der fortalte, at han skulle følge hende op til gynækologisk afdeling, og han insisterede endda på at bære den unge piges taske. Meget mærkeligt ville man tænke, men det var det slet ikke, fordi det velmenende sygehuspersonale troede jo åbenbart, at der var sket en forbrydelse. Den unge pige synes det var lidt pinligt, men fik forklaret sin sag, fik lagt stængerne i bøjlerne og ud kom den lille vildfarne tampon. Og den lille pige levede lykkeligt videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hahaha. Lige sådan en situation, jeg kunne finde på at havne i. Pinligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh gud på toilet med Maren og så åbner du fandeme dit skræv for hende. Godt gået! Hahadet er nu hyggeligt at læse alle jeres forskellige beretninger om jeres aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Godt gået af Maren! Jeg kunne aldrig selv være lige så hjælpsom.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søster havde engang hænderne langt oppe i mit skræv. For at mærke om babyen var på vej ud. Jeg synes, det har skabt et meget intimt og stærkt bånd mellem os. Lidt ligesom i True Blood, når vampyrerne har doneret blod til en dødelig, og de så pludselig kan fornemme hinanden konstant. Prøv at mærke efter. Hvad laver Maren lige nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha! Yndlingskommentar! Håber sådan, at der er et telepatisk bånd mellem de to nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hm. Ved ikke, om jeg mærker så meget, men hører som altid en hel masse stemmer. Lige nu er der en, der råber “skriv så den jobansøgning”. En anden hvisker: “Se noget Boston Legal” En tredje siger: “Blog!”. En fjerde forbander vejret langt væk og overvejer at bestille sushi. Kunne den sidste være Maren?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For fanden det lyder som en meget begivenhedsrig aften!!
  Er glad for at Marens second opinion fik cementeret af der ikke var noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Slipper for lægebesøg og mere bekymring. Tømmermændene kunne jeg dog godt have undværet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] amarOrama, der muligvis havde en Tampax på tværs. Og som vi brugte meget af aftenen på at diskutere, hvordan vi skulle få ud. Hvis den da overhovedet fandtes? Krisen er mest af alt, at AmarO er den heldige vinder af en fucked up lægeneurose, der betyder hun hellere ville snitte sin pulsåre over end at lægge sig op i stigbøjlerne, så en læge kan se om tamponen er der eller ej. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan bøsser fløjte?