Amarkanske bloggere…

…uden liv ved godt, hvad de skal se på tv fredag aften.

xlyongadeamageramarorama
Lyongade

19 kommentarer

 • Ibs

  Naaaaaaaaaaaaarj, ik os dig!?

  Ja, for jeg ser jo Mentalist på TV3, og ALLE ved, det er bedre og klogt og intellektuelt stimulerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yrk, det skete også for en sydhavnsblogger uden liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ser det også i provinsen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SuperPolle

  Øhhh, hvad da?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hvor sødt og uskyldigt. X Factor selvfølgelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Actionbror

  Det er på tide at Actionbror gør entré

  Det er som om, at visse grupper i befolkningen ynder at fremstille X Factor som blot endnu et reality show. Et fordummende, white-trash no-life tidsspild. Et tv-program som folk med uddannelse (en rigtig uddannelse) i hvert fald ikke ser.

  Spørgsmålet er blot: Hvorfor er det så, vi ALLE ser det alligevel (Også dem som løgnagtigt påstår, at de ikke ser det)? Svaret findes i de tre dommere, deres musikalske opdragelsesprojekter og deres smagsdommeri.

  Vi er ikke vidner til en simpel sangkonkurrence, hvor unge mennesker dyster om at blive en ny stjerne. Please…vi ved alle, at det værste, der kan ske for deltagerne, er, at de rent faktisk går hen og vinder. Førstepræmien er, gennem samtlige sæsoner, generøst blevet overrakt af den danske befolkning: Det-kan godt-være-vi-har-stemt-og-heppet-på-dig-men-du-er-NETOP-DERFOR-ikke-en-rigtig-sanger-we-made-what-you-who-you-are-prisen. Signeret af Hr. Jantelov.

  Nej vi er vidner til noget helt andet. En voldsom værdikamp mellem danskere. Vi identificerer os ikke med deltagerne, men med dommerne. Og spørgsmålet er enkelt: Hvad vil vi med vores liv? Vil vi feste og hygge os, skrue højt op og bare skråle/svømme med strømmen? Her kan vi jo alle være med. Eller vil stoppe op, insistere på, at der er mere end kopier og nemme løsninger….højne standarden og tænke nyt. Altså udvikle os som mennesker og hylde individet for netop at være et individ!

  Blachman giver udtryk for værdikampen: “Sikke en flot scene vi har i år…se blot alle disse lys…man skulle tro, man var med i hvem ville være millionær! Men hvem vil være millionær? Jeg vil blot være lykkelig”.

  Hvis du tror, at X Factor er fordummende, så er du dum. Vågn op! Tag et standpunkt, meld dig ind i kampen. Og indrøm du ser X Factor. Det ved vi jo allerede, at du gør.

  /Actionbror

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Og hvilken entré!

   I en modereret udgave, uden VOLDSOM værdikamp og folk, der lyver og er dumme, er jeg enig. Jeg ser X Factor pga. DOMMEN. Både dommernes og seernes.

   Fordi jeg elsker at håbe, den “gode smag”, eller mindre dårlige smag, vinder over den dårlige. At Blachman vinder over Cutfather.

   Og fordi jeg får lov til at føle mig højt hævet over resten af Danmark, når seerne stemmer sådan en som sidste års Patricia hjem til fordel for et eller andet ligegyldigt indslag, jeg allerede har glemt.

   Så sidder jeg der med min lækre smag og retfærdige harme og er meget bedre end alle jer andre. HA!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SuperPolle

   Åh Bror har sikkert ret.
   Bortset fra en lille detalje.
   Jeg ser ikke ikke X Factor.
   Ama’r!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg tror dig. Hvis du tror, jeg aldrig har set Star Wars, Ringenes Herre og Harry Potter.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amarkanske edderkopper...