Sender jeg da mixed signals?

Mr. Wrong 6 – Svømmehalsscoringen

Føles som om, min hjerne fryser til is og i udvidelsesprocessen langsomt flækker mit kranie. Derfor blogges der i dag fra en bunke af dyner og snotpapir og med uldhue trukket godt ned over hovedet.

Jeg husker ikke, hvem jeg mødte hvornår efter Torsten-skandalen eller specielt mange detaljer, frem til jeg tog på efterskole i 9. klasse. Måske farer minderne vild i influenzatåger, eller også blev drenge bare kastet i en anonym fællesgrav bagerst i hukommelsen.

Men planen var jo pinedød at gennemgå hele Mr. Wrong-listen og opklare, hvad der er galt med mig, så nu fisker jeg de skeletrester op, jeg kan finde og gennemgår dem en ad gangen i vilkårlig rækkefølge.

Fx var der Chang. Som jeg samlede op i Skansebadet af alle steder. Hver sommer fik nordjyske skolebørn nemlig udleveret et lille hæfte med fribilletter til sunde og fornuftige fritidsaktiviteter som BMX-løb, skydning og svømning, og min veninde og jeg blev hyppige gæster i byens svømmehaller.

Ja DEN veninde!

Turen gik bl.a. til Nørresundby, hvor vi efter en halvhjertet dukkert foldede håndklæderne ud på plænen, med hver sin solcreme, for at lure på drenge.

Muligvis lige ved siden af Chang og Søren. Dem mødte vi i hvert fald og formede hurtigt et hviskende, hvinende, plaskende firkløver, som selvfølgelig skulle ses igen.

Og igen.

Uden ligefrem at hæfte mærkatet double date på vores eftermiddage fornemmede man tydeligt en vis inddeling af gruppen. Mig og Chang. Veninde og Søren.

En dag cyklede Chang og Søren ud til os i sovebyen for at sidde under en parasol og drikke sodavand, og mens snakken boblede af jokes og hormoner, advarede Søren pludselig Chang: Pas på, hvad du siger. Ellers slår M. bare op med dig.

Straks tog Chang til genmæle:

Jamen, det kan hun slet ikke, for vi er nemlig ikke blevet kærester endnu.

ENDNU!

Var det da hans skumle hensigt? At K-ordet snart skulle tages i brug?

Jeg gispede efter vejret, som om nogen forsøgte at strangulere mig med et brudeslør og af frygt for at blive slæbt med op ad kærestegulvet, trak jeg mig høfligt tilbage fra selskabet.

Skulle lave lektier.

Næste gang, Chang ringede, sagde jeg, at jeg ikke ville se ham igen. Og nej, han kunne ikke få nogen forklaring. Farvel.

Forkerthedsanalyse
Lemfældig omgang med ordet kærester har aldrig gjort noget godt for mig.

Fortsættelse følger

bangetovelillevejamageramaroramaTovelillevej

10 kommentarer

 • Sjovt, talte, i går, lige med min veninde om teenage fniseri flirt, som jeg havde været vidne til ovre i svømmeren. Uh det er næsten smertefuldt at kigge på.

  Men hallo. Kærester. Mega farligt. Uf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Sjovt at du “altid” flygter, hvis drengene trænger dig op i en krog… Hmmm.
  Uden at have læst historierne om resten af dine bejlere, lyder det som om du ikke vil fortælles, hvad du skal. Du kan selv..!?
  Take that “forkerthedsanalyse”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ha. Ja, jeg har mange flugtforsøg på CV’et og kan ikke lide folk, der vil bestemme over mig. Kan godt være, det er en del af forklaringen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Så utroligt velvalgt illustration! I love it. Og fabelagtig gennemgang af Mr. Wrongs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Arkivet er heldigvis ikke løbet tør for Tovelillevej-billeder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Åh jeg havde helt glemt de kuponhæfter. Jeg brugte blandt andet min sommerferie på kuponbaseret hip hop-dans (!). Og svømmehal. Nu er jeg ved at dø af nysgerrighed over hvilken nordjysk soveby, du boede i.

  God bedring fra en (anden) eksil-nordjyde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. De hæfter reddede mange sommerferier i et hus med 4 børn og én indtægt. Hip hop lyder også godt.

   Tror, vi lader sovebyen hvile i fred.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Jensen

  Jeg ville nærmere mene, at problemet i denne sag var, at du var bange for at binde dig. Jeg vil selv havde syntes, det var sødt, hvis det var mig, Chang havde planer om at være kærester med (hvis altså jeg kunne lide Chang, hvilket jeg er fået det indtryk, at du kunne). Måske er det din forkerthedsanalyse, der er lidt forkert? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Måske! Men at binde sig. Ved en lille pige overhovedet, hvad det betyder?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sender jeg da mixed signals?