Kære svensker i København...

Forår i løbeskadeforeningen

Gider nogen lige at tilmelde mig nyhedsbrevet Vigtige danske Samfundsændringer?

Bare så jeg er forberedt, når mandefysioterapeuter, der skal undersøge mine fødder, ikke længere ligner badetøffelklaprende parcelhushelte, med fornuftiggrå titaniumbriller og joggingbuks helt op til armhulerne, men pludselig står og råber M.!, med så overvældende, intens lækkerhed i håret, at man fuldstændig glemmer, hvad man selv hedder.

For så vil jeg måske overveje at være 10 år yngre til konsultationen, lade fiskeskælshud og hullede strømper blive hjemme.

Og huske at barbere ben.

Tak.

fystovelillevejamageramarorama
Tovelillevej

11 kommentarer

 • I dag var der en fin mand der smilede og holdte øjenkontakt med mig i Amagercenteret. Jeg anede heller ikke det kunne ske der. Fra nu af, vil jeg selv oppe mig lidt i det center. Tak forår, jeg skylder galskaben på dig.

  Er der nyt om skaden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Kan være, jeg snart begynder at hænge lidt mere ud i Amager Centret! Seneste nyt om skade: Jeg skal fortsætte med styrketræning og købe stinkende dyre såler til mine løbesko. Til sidst bliver alt godt. Måske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Årh pjat, han sys nok, du er laber! Sjøst, hvem vil ik finde fiskeskæl, hår og haltefanden laber!? ;)

  PS Godt nok det med indlæggene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det var hæsligt. Skulle rulle bukserne op og tada! Der stod min bedstemors, hvide, krakelerede ben. Med hår på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sig til hvis du vil hænge ud sammen. Vi kan købe en slice og høre høj musik på vores telefoner. Men så holder de fine nok op med det med øjenkontakten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, har godt lagt mærke til pizzaslicetrenden. Ellers er der jo også centerpubben.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dammit. Jeg hader marts. Så skal vinterpelsen af Men hvor er den venus-skraber jeg ikke har set siden oktober?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nå da. Troede ellers, du var en meget flittig hårfjerner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • G.P.

  Åh nej! Afsløret, som 1 stk. menneske med det hele.
  Mon ikke han kan fortrænge det igen, hvis du bare næste gang husker, at iføre dig lidt af den så uundværlige fernis og facade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tror desværre slet ikke, han lægger mærke til, om mine ben er lækre eller ulækre. Jeg er jo bare en gammel dame med løbeskade.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • G.P.

  hm ja i det offentlige rum omtales jeg godt nok også konsekvent som “dame”, og i sidste terapitime, sagde min psykolog; “G! Du er ved at blive gammel!!” Grubler stadig over udsagnets mange betydninger. Og nej du har ret, det går nok ikke med yngre mænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære svensker i København...