Mr. Wrong 16 - Kysseren

Bagefter smadrede vi selvfølgelig bulen

I går holdt Pille og jeg vores første, og sikkert ikke sidste, tegneaften. Ja, som altid er lørdag aften på Amager bare totalt rock and roll og ude af kontrol.

Vi sad musestille og studerede hinanden ansigtstræk for at overføre dem til papir. Tegnede mest blindtegning, hvor man ikke må se, hvad man selv laver, og det gjorde det lidt svært at placere Pilles øjne.

pilletegnetafm-kopi

Men håret ligner da lidt.

pille3tegnetafm-kopi

Det gik hurtigt op for mig, at Pille vist havde tegnet en hel del ovre på Designskolen i Kolding og tilhørte en helt anden kunstnerisk vægtklasse. På blot få sekunder formåede hun at fange mit sande væsen i sin streg.

Men jeg begriber stadig ikke, hvordan det lykkedes hende både at skildre mig som ung og smuk:

mtegnetafpille-kopi

Og sådan som jeg ser ud i dag.

m2tegnetafpille-kopi

Det er måske bare sådan noget, designere kan.

5 kommentarer

 • Haaahahahaa, åååh, jeg er sååå smadret i dag efter alt det råk n råååålll!!!

  Nå men jeg synes stadig at vi tegner edderraffigt begge to!
  Næste gang må vi lave sådan nogle tegninger hvor man skal tegne videre på hinandens.. Eller noget andet kreativt. Vi ryster det jo ud af ærmet tydeligvis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes den unge tegning, er den der ligner dig bedst nu. Og du er jo altså fin. Basta.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Blindtegning, stresstegning, byttetegning. Vi tager det hele. Og bare rolig. Selvfølgelig kan jeg ikke identificere mig med det nederste monster. Alle ved da, jeg har hår på begge sider af hovedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  hvor er I seje, fede tegninger!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Wrong 16 - Kysseren