Amarkanske mavekramper...

I en stor bue uden om Mr. Wrong

Jeg har slukket musikken, lukket ned for twitter og facebook og bestemt mig for ikke at tjekke mails eller læse blogs. Næste Mr. Wrong-historie er blevet udskudt alt for længe, og nu er der ingen vej tilbage. Den skal skrives. Og den skal skrives rigtigt.

Men selvom fingrene ligger klar på tastaturet, og cursoren blinker utålmodigt for at markere, hvor første linje bør begynde, er der ikke et eneste bogstav, som tør stille sig frem og forsøge at forklare, hvad der skete.

Det er som om, mine tanker nægter at nærme sig det gerningssted, hvor hjertet blev sprættet op for første gang, og mit jammerlige kærlighedsliv fandt sit foretrukne manuskript.

Og nu er klokken mange. Hvor belejligt. Så må du høre om det en anden dag.

crimescenetovelillevejkrimsvejamageramarorama
Tovelillevej

PS Hvis du vil have Mr. Wrong-føljetonen fra begyndelsen, starter den her.

8 kommentarer

 • Orama, det er fejt, det der. Troede lige jeg skulle have en fortælling mere! Ih!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ved det godt, men jeg begynder at frygte, jeg slet ikke kan skrive de historier, der betyder noget. For jeg forstår dem ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Med risiko for, at det lyder upassende; Jeg glæder mig til at læse videre om Mr. Wrong. Jeg lover at grine og græde med (som jeg har gjort til en del af dine indlæg). Håber, at du får flået plasteret af, og måske det kan hjælpe til at “forstå”. God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Den eneste upassende person i selskabet, er mig, hvis jeg ikke gennemfører Mr. Wrong-projektet. Han SKAL fucking skrives. Tror bare, jeg må forbyde mig selv at blogge, før næste kapitel i føljetonen er ude. God weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mon ikke det kan bruges som god terapi (for dig OG os).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jo, det er ren terapi. Bare fristende at udeblive fra konsultationen, når vi begynder at nærme os alt det forfærdelige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Jeg lovede på twitter at komme med en skriveblokeringsøvelse. Jeg kan ikke huske den, præcist som jeg lærte den, men grundideen kan du måske bruge.
  Pointen er, at du skal vælge et emne (i dette tilfælde må det jo så være Mr. Wrong). Herefter skal du åbne dit word-dokument, og begynde at skrive. Det er lige meget hvor du starter i historien, men du må KUN skrive i sætninger på tre ord (så vidt det er muligt). Du må ikke censurere dig selv, men forsøge at få et flow igang, uden at tænke over det, du skriver. Sørg for at lave linjeskift efter hver sætning. Du kan eventuelt prøve øvelsen på et andet emne først (fx: “barndom”), og så skrive sætninger på tre ord om det. Når du er færdig (sæt en timer på, på fx 5 minutter), så tag det, du har skrevet og rediger det, så det er en blok af tekst. Herefter skulle der gerne være et “råmateriale”, som du kan redigere i og bygge videre på (og nu er det så meningen, at du godt må skrive normale sætninger igen :-)).

  Om ikke andet, er det en lidt sjov øvelse. Held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Mange tak! Glæder mig til at se, hvad der sker, når jeg går i gang med 3-ordssætningerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amarkanske mavekramper...