Mr. Wrong 14 - Kongen af klassen

Snydt

I dag modtog jeg denne mail fra O Brother:

M. skriv til mig, så snart du ser det her!

Jeg har netop fået en anonym mail fra mail@voltaire.dk. Fra en der siger, at han ved, hvem jeg er!? At det er mig, der er O Brother.

Han starter en blog i morgen, som hedder ‘Voltaire mig her, Voltaire mig der’, der bl.a. skal afsløre personerne bag en lang række blogs – amarOrama bliver en af de første, skriver han. Og JA! Han ved også, hvem du er. Med efternavn!

Er det mon en af dine stalker-ekskærester? Siger Voltaire dig noget???

Vi er hos Norddamens forældre, så jeg er nødt til at smutte, men hvad skal jeg gøre? Hvad skal jeg svare?

Grum historie. Meget grum historie. Her kommer mit svar:

Jeg er virkelig i tvivl om, hvad vi skal gøre. Men prøv lige at se, hvad jeg skrev på Twitter for en time siden:

Afventer mail fra O Brother, der skal have et barn/deltage i reklame for Dansk Folkeparti/sidder i brummen #1april #hopperikkepådeniår

Hahaha. Voltaire mig her, Voltaire mig der. Love it!

M.

fuckkirkegaardsvejamageramarorama
Kirkegårdsvej

Håber, O Brother følte sig lige så dum, som mig 1. april sidste år. Hvor jeg fuld af bekymring sendte storesøsterlige formaninger til Oslo og bad ham takke nej til fed check og hovedrolle i tv-reklame for Norges svar på Dansk Folkeparti. Meget bedre at låne penge i banken.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Wrong 14 - Kongen af klassen