Mr. Wrong 17 - Vidneudsagn

Amar’kanske føljetoner…

…kommer, når de kommer. Fx når føljetonskrivere får 2 minutter, hvor der hverken skal arbejdes eller soves.

jaguarelbagadeamageramarorama
Elbagade

6 kommentarer

 • Med et så fint billedarkiv, kan det jo næsten også vente for evigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Årh, tak. Men regner nu med at finde nogle skrivetimer i weekenden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Og solen skal nydes!
  Altså, du skal jo også have lov til at være her.
  Tak for en god blog, der er værd at vente lidt på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SuperPolle

  Åhhh den fine gamle Jaguar gør ondt på mig hver eneste dag, jeg cykler forbi. Det er som om, den fortjener bedre end at stå der på Elbagade og blive mere og mere trist at se på som månederne går. Måske fortjener den mig?

  En dag tager jeg mod til mig og spørger ham den afdankede biker i den gamle lyseblå Mercer med påklistrede skudhuller på bagsmækken (bilen altså), som jeg er sikker på også ejer Jaguaren, om jeg ikke må få den, hvis jeg bare lover at køre i den, hvilket han tydeligvis ikke gider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Do it! Man kan da ikke lade en Jaguar stå og lide rustedøden, bare fordi man kører rundt i den megaflotte, blå Mercedes. Jeg afventer rapport.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Wrong 17 - Vidneudsagn