Netdatere giv agt!

Amarkanske nostalgikere…

…får svært ved ikke at købe billet til Mazzy Star i Amager Bio.

gtovelillevejkrimsvejamageramarorama
Tovelillevej

4 kommentarer

 • Åh Mazzy Star, jeg ville så gerne med! Men jeg er i Sverige på det tidspunkt. Lort. Hørte dem engang på Loppen, Hope stod med håret ned for øjnene, men det var himmelsk alligevel. Pinligt, men jeg vidste slet ikke, de havde udgivet en ny, har ellers søgt mange gange gennem årene! Den skal jeg ha’ i dag. Fortæller du om koncerten i udførlige amarkanske vendinger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Så lad da være med altid at tage til Sverige! Det er første gang, jeg skal se dem live, og glæder mig helt vildt. Og der bliver naturligvis blogget om alt det dejlige, du går glip af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun kommer også til en-dags festivalen Field Day i øst London – regner med at skulle med der.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netdatere giv agt!