Fotoforedrag

Giveaway fra Amager til dig

På mit natbord ligger Tom Kristensen, Jacob Paludan og Dostojevskij og konkurrerer om at give mine støvede genlæsningsintentioner dårlig samvittighed. Sammen med et par uåbnede og sikkert også forældede bøger om SEO og Google Analytics. Og en helt ny roman af Connie Warnick Aagaard, som jeg endnu ikke har taget hul på.

Så da jeg kom gående ad Holmbladsgade i dag og opdagede denne spændende pose.

bog3holmbladsgadeamageramarorama

Vendte den om og fik en gratis, murstenstyk overraskelse.

bog2holmbladsgadeamageramarorama

Lod jeg den ligge og gik videre.

bogholmbladsgadeamageramaroramaHolmbladsgade

Men du kunne jo tage den?

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotoforedrag