Mr. Wrong 17 - Dommen

Netdatere giv agt!

Jeg går jo jævnligt og tænker, at jeg hellere må genoptage det der netdating. Desværre er jeg bare altid lidt for tyk eller lidt for træt eller har alt for travlt med at se tv-serier. Så når aldrig længere end til at snage i andre folks datinghistorier. Fx Pilles.

Men det gør jeg til gengæld også med stor glæde.

Derfor ved jeg, at hun fredag skulle mødes med en mand inde i city, som hun kun havde mailet en ganske lille smule med i forvejen.

Og at manden, da hun nåede frem, viste sig at være Michael Jeppesen.

Som overhovedet ikke var på jagt efter en kæreste – men hev Pille med ind i radioen.

For at snakke om netdating.

Du kan høre programmet her. Og selvom Pille kun pipper spagt helt til sidst, syntes hun faktisk, det var en meget sjov date.

I stærk kontrast til langt mere ængstelige typer, som nu aldrig nogensinde tør oprette en profil igen.

kastrupfortet
Pille, Kastrup Fort

26 kommentarer

 • Shiiiiit, en netdaters værste mareridt….!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja! Og hun tog det i stiv arm, jeg fatter det ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold KÆFT hvor er det røvet! Helt ufattelig dårlig stil, jeg har slet ikke ord… Havde det været mig var jeg død. Lige efter at jeg havde pandet ham en med noget meget tungt, selvfølgelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Skræmmende ja. Men også for sjovt til, at jeg kan blive sur. Især fordi det ikke gik ud over mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså der er ikke noget at blive sur over. Det var sjovt.
   Og jeg havde en lille anelse om at noget var på færde pga vores få mails.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Du er så rummelig og lyserød.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bliver gal fordi jeg straks forestiller mig hvordan det havde været, hvis det var mig det var sket for. Skræmmehistorie numero uno.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tvivler på, det var sket for os på de mistroiske rækker. Ville du måske ikke have googlet som en sindssyg, før du mødte op – tlfnr. og adresse – og bakke ud, når de røde lamper begyndte at blinke 24syv?

   Det gør du i hvert fald nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jo klart. Netdater jo slet ikke (endnu, argh), men sidder helt klart på de.. eh.. observante rækker. Imellem blinkende lamper og mavefornemmelse havde de nok ikke fået mig på krogen. Så jeg hidser mig lige ned igen. Ah, det lettede.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Nørj, jeg var død af skræk og feje hold! Men jeg havde såmænd nok osse deltaget. Fordi det er for godt fundet på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tror, jeg havde håndteret situationen på en lidt mere besvimende måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor mareridst-agtigt – men hvis der er nogen, der kan slippe af sted med sådan noget, så er det nok Michael Jeppesen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Heldigt for ham, at Pille ikke er den hysteriske type.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan ellers godt forestille mig hende lave et Chuck Norris flying jump-kick lige i mavsen på Hr. Jeppesen – som et lille, lyserødt lyn…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, der er selvfølgelig lidt superhelt over hende. Men kunne næsten være sjovere, hvis hun fakede et nervøst sammenbrud med tårer und alles. Hvordan ville Jeppesen fx håndtere lyserød dame i fosterstilling, der hyler ‘Du har knust mit hjerte!’?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke kommer i mange former.

  Sejt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • O Brother

  Respekt Pille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kan varmt anbefale netdating.

  Jeg mødte min kæreste på nettet tilbage i 2007 og vi skal giftes her i starten af juni.

  Der var dog rigtig mange freaks der kontaktede mig inden jeg fandt ham, og hans billed var mega grimt, men det viste sig at der var den dejligste mand bag det grimme billed. Det viste sig også at det var et rigtigt dårligt billed af han :)

  Tag chancen og kontakt en I normelt ikke ville kontakte på netdating, det kan bringe gode sager med sig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak for succeshistorie. Dem vil vi gerne høre flere af.

   Jeg har endnu ikke selv kontaktet nogen, men planlægger at gøre det, næste gang jeg opretter en profil. Hvilket har lange udsigter. For tænk, hvis folk ikke svarer – eller endnu værre – siger nej? Jeg tror ikke, jeg er klar til verdens undergang sådan lige inden for de næste par uger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna OM

  Jeg synes Pille var sej bare at hoppe med på vognen.
  Netdating er en jungle, med blandt andet slanger, edderkoppe, smukke sommerfugle og farverige fugle. Det handler vel om at acceptere at der er alle typer og så forsøge at finde sit eget guld derinde :) Hold kæft hvor det lyder corny :)
  Jeg mødte min mand på Dating.dk tilbage i år 2000, er stadig lykkeligt sammen, er blevet gift, har fået barn. Jeg tror aldrig vi havde mødtes, hvis ikke der havde været netdating af flere årsager, men den åbnelyse at vi sad i hver sin ende af landet.
  Jeg synes netdating giver mulighed for at lære hinanden at kende før man mødes gennem mails og telefonopringninger, så grib manchetten og gå ud i netjunglen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pille siger pænt tak! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   @Anna OM Uh, jeg springer lange mails og telefonopringninger over – giver ikke engang mit nr. ud – vil bare mødes med det samme og se, om jeg kan lide ham IRL. Men tillykke til jer. Godt, at nogen klarer den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Wrong 17 - Dommen