Mr. Wrong 18 - Fedtmuleoptakt

Giv mig en vinkel

Jamen, hvor mange år skal det tage mig at komme igennem denne her idiotiske føljeton?

Har nu brugt hele aftenen på at skrive 5 linjer, når jeg i stedet kunne have læst en bog eller løbet en tur. I regnen ja! Regn er da sjovere end ekskærester, der giver hovedpine og efter lange, opslidende forhold ikke vil koges ned til blogindlæg. Hader det her projekt.

Du får ingen Mr. Wrong i aften. Lev med det!

fremadamageramarorama
Café 5-øren

9 kommentarer

 • […] det lige som hende her, kvinden der startede føljetontrenden. Lovede jer at fortsætte med kærlighedsføljetonen, men […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt ærligt…kan det overraske, at Mr. WRONGs er besværlige?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hm nej. Problemet med Fedtmule er, at jeg kun husker de dårlige ting, men ikke gider blogge historien som et langt, surt opstød. What to do.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Triaka

   Sådan en ekskæreste har jeg også. Husker kun det negative, selvom jeg ved, at jeg var glad i lange perioder mens vi var sammen. En dag for ikke så længe siden ringede han til mig og fortalte, at han er blevet blind. Næsten. Selvom jeg synes det er forfærdeligt synd, og ønsker for ham, at han mirakuløst får synet tilbage, er jeg hemmeligt glad for, at jeg ikke længere behøver at hilse på ham, hvis jeg skulle støde på ham ude i byen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hm. Og jeg har en ekskæreste, som jeg næsten ikke ville synes, det var synd for, hvis han blev blind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vær (næsten) ærlig. Synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nu kan man jo sagtens sortere en masse fra og samtidig være ærlig. Hvis jeg dog bare kunne huske, hvorfor jeg gad ham!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hvad med at gå liste-vejen. Som mange skribenter siden Nynnes dagbog udkom har tænkt var en fed kommunikationsform. Det synes jeg egentligt ikke altid den er, men måske det kunne tage lidt af diskanten.
  Jeg tænker: 10 gode grunde til, at Fedtmule var mr Wrong, og ikke mr rigtig.

  Bang, så er han overstået.

  Mit alternativ er overdrivelse og sarkasme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hahaha. Læste det først som snige-liste og troede, jeg skulle liste liiige så stille uden om de varme emner. Nå, men lister. Ja, de kan jo noget. Jeg vil bare så gerne skrive historier. Tænker over det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Wrong 18 - Fedtmuleoptakt