Amarkanske tømmermænd...

Gode nyheder

Stop det dog kender en venlig gynækolog, som har studeret min blodprøve og siger, hun ingen tegn på kræft finder. Overhovedet. Jeg mangler D-vitamin og spasser ud i biskjoldbruskkirtlen, men fejler med stor sandsynlighed ikke noget alvorligt.

Så alt er godt. Nu mangler vi bare forklaring på træthed og mavedelle, og nej, det kan naturligvis intet have med alderdom eller isvafler at gøre. Enhver, der spekulerer i den retning, får slettet sin kommentar.

isamagerstrandparkamageramarorama
Amager Strandpark

31 kommentarer

 • Lotte

  Deller er dem, der udfylder rynkerne indenfra!! Og hellere rund og blød at røre ved, end tør og rynket!! Basta!!
  Godt det ikke er alvorligt!!
  :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, stor lettelse. Gider nogen sende min læge på formidlingskursus, før hun giver flere mennesker kræft?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét var vel nok en dejlig nyhed! Tillykke er da på sin plads!

  Og nej, alderdom og isvafler har ikke noget med NOGET at gøre. Overhovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Nu behøver jeg ikke bruge hele sommeren på at bekymre mig, men håber meget, de finder flere forklaringer end is og alder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt med gode nyheder, M!

  Dejlig vaffel, sikke en masse pænt sollys!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vad skönt att höra! Glass (is) kan nog inte ha något som helst att göra med symptomen Du får fira med en tur till Vildglad eller nåt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tror måske, jeg skal fejre med en tur til Firenze.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Lettelse! Og det der d-vitamin-mangel sporter min søster også. Og hun bliver så træt. Og hun har faktisk også en mavedelle… Men også en forkærlighed for babybites fra 7-11.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, ånder lettet op. Men den forsvundne talje spøger stadig. Jeg er/var sådan en med kronisk flad mave. Tager på alle andre steder. Bare ikke på maven. Derfor virker min nye æblefigur meget underlig. Håber ikke, jeg skal leve med den for evigt. Selv min 62-årige mor har stadig talje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med snalderdom og kisvafler/nachos direkte fra pose?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH hvor er det dejligt at få manet møgdyret i jorden. Tillykke! Og så hurtigt, så du ikke skal henslæbe en ikke-sommer i ikke-angst. Blogland er det bedste.

  Den læge dér. Var der ikke nogen der skulle sætte ham/hende på den sorte liste, til advarsel for alle andre? Du skal skifte øjeblikkeligt. Det tog mig alt for mange år at rykke, fra verdens ubetinget dårligste læge, til verdens bedste.

  Hurra kram fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Bør nok brokke mig direkte til lægen, før jeg hænger hende ud på nettet, men ja, jeg burde skifte. Og så alligevel. Gider jeg? Skal jo snart flytte og skifte igen igen igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym Kryster

  Bare en smule surt i denne sammenhæng, at politikerne har besluttet, at det skal koste 180 kroner at skifte læge…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hm, men nomader som mig, der skifter adresse hvert år, får hele tiden ny læge. Ganske gratis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, hvor er det godt at høre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Hej hallooo :)

  Nu læste jeg lige dit tidligere indlæg også omhandlende emnet her- og vil bare lige berolige dig med, at hvis det er dit stofskifte (hvilket jeg godt’er nokker synes det lyder som) – så ta det roligt..
  Din historie lyder tæt på identisk med min, for to år siden. Jeg fik os vaslet Canser som WORST case – men hey, min læge sagde: ‘Der mærkes INGEN knuder på din hals’ og det var såment ‘bare’ for lavt stofskifte.

  Det er noget røv, ja undskyld sproget – med ventetiden, og det med endokrinologisk, der skal du ik være bange for. Meget lille sprøjte i armen med lidt væske, en tur i en lille scanner der tager 10 min, og med det samme svar.

  Jeg får nu Eltroxin, som man doserer over en længere periode, til man finder den rette for den enkelte..og så har jeg tabt de præcis 8 kg, jeg tog på i takt med at medicinen virkede og jeg løbetrænede..der gik ca 2 uger fra jeg påbegyndte min medicin, til jeg ku mærke forbedringer….

  Do not be scared :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Åh GID, det bare er stofskiftet. Noget som kan rettes. Hader hader hader virkelig at gå rundt og ligne en, der er gravid i 4. måned. Især nu, hvor jeg skal til begge brødres bryllupper og forestille at være flot og festglad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • margretha

  Jeg var nær blevet bekymret nok til at begynde at kommentere igen :P, men kan vel sende et tillykke med livet og Færøtur i stedet. Ønsker dig alt godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak, og du er jo også begyndt at blogge igen! Elsker billedet, hvor alle står og kigger ind i en hæk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fedt på maven kan også have noget at gøre med kostsammensætningen (og her tænker jeg ikke nødvendigvis på isvafler). Men hvis man har tendens til at producere for meget insulin, sætter det sig som fedt på maven, sukkersygepatienter og kvinder med PCO oplever det i høj grad.
  Det er ikke decideret farligt, men fedtdepoter på maven har jo aldrig været godt for nogen, og en alm. blodprøve kan vise om man er insulinintolerant.
  Held og lykke, og dejligt det i det mindste ikke er kræft!

  Kh M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, mange gætter på PCO, når de hører symptomerne, men tror ikke, jeg er blevet tjekket for det. Giver info videre til hospitalet. Vil have min krop tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • -Er ny her, men skulle netop til at skrive det samme her..
   Folk med æbleform/tendens til mavefedt, kan ikke tåle for mange kulhydrater. Man er insulinfølsom. Prøv fx 14 dage uden stivelse og hvidt brød og pasta. Det gør underværker ;-)

   ~Sheila~ (minus 3 kilo om taljen)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Velkommen til! Problemet er, at jeg stort set lever på den rigtige måde. Ingen pasta. Ingen ris. Ingen kartofler. Ingen hvidt brød. Hvis jeg begyndte på den slags ville jeg lynhurtigt komme til at veje det dobbelte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt at høre! Læger sucks. I hvert fald ofte til det der kommunikation. Ud i solen og få noget D-vitamin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, jeg må hellere holde lidt igen med solcremen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skåret i armhulen af en kæk kirug med en meget skarp kniv. Heldigvis var jeg højst sandsynligt også heldig. For ifølge den glade mand var det blot et aterom….en lille, blodig, ulækker knude fuld […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amarkanske tømmermænd...