Om du gider se A Dangerous Method?

Er der en Firenze-ekspert til stede?

Har indtil videre holdt det hemmeligt. At jeg fik 10.000 kr. tilbage i skat. Mest fordi, det måtte være en fejl.

10.000 kr!?

Men appelsiner, der tager hovedspring ned i folks slidte turbaner, ønsker vel at blive spist hurtigst muligt. Så nu skal pengene bruges.

Og hvad gør fattigrøven, der kun ejer ét par bukser, én bh, ét par hullede sneakers, har undgået sin frisør i over et år, skylder fødselsdagsgaver i øst og vest, venter på tandlægeregning med fire nuller og skal smide ikke en men to bondegårde efter brødrenes snarlige bryllupper?

Hun investerer naturligvis i en tur til Firenze. For at slappe af og drive rundt. Helt alene.

Fly og hotel bliver bestilt i dag. Så sig til, hvis du kender byens bedste og billigste overnatning med internet, morgenmad og beliggenhed, hvor enlige damer ikke behøver peberspray på mørke gader og stræder.

Eller hvis du ved, hvor jeg skal købe min aftensmad. Eller bare sidde og glo.

Eller ligger inde med kreabogen “Klip bryllupsgaver i papir”. Kan jo ikke spise brudeparrene af med solskinsfotos af me, myself and I foran Uffizi-galleriet.

egotripmargretheholmsvejamageramarorama
Margretheholmsvej

8 kommentarer

 • Jeg tror ikke jeg vil gå så vidt som at kalde mig for ekspert, men jeg var et par dage i Firenze sidste sommer, og det var en af de smukkeste byer jeg nogensinde har set. Du kan se nogle billeder fra turen her: http://cesild.blogspot.dk/2011/08/smukke-firenze.html

  Jeg er desværre rigtig dårlig til at huske stednavne og den slags, men forhør dig om du kan komme op på toppen af et lille bjerg med et udsigtspunkt. Det er ret fantastisk. Ellers skal du selvfølgelig til Ponte Vecchio, som en en bro med huse på, der er så smuk, at Hitler efter sigende ikke nænnede at bombe den. Hvis du er frisk på en lille udflugt, kan du tage til Siena, som ligger en times tid væk i tog. Det er en smuk, lille middelalderby, og rådhuset er det der har inspireret til Københavns rådhus. Billeder her: http://cesild.blogspot.dk/2011/08/siena-inspiration-til-kbenhavn.html

  God tur! Gid det var mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak for billeder. Nu glæder jeg mig endnu mere. Var der en enkelt dag for nogle år siden, men nåede ikke meget andet end at stå i kø til Uffizierne. Siena ser også godt ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra for at du gør gode ting for dig selv. Eller Hallo som det hedder ovre ved mig.
  Der er kommet en ny kaffebar på Holmbladsgade vi skal prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Håber, det er gode ting. Ved ikke, hvad jeg siger til efteråret, når den store tandlægeregning kommer. Ja, til Holmbladsgade.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husk at dele de gode steder med os andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Overvejer du Uffizierne igen eller andre museer, så bestil billetter på nettet: http://www.Florenceart.it så du slipper for de endeløse køer. Ud over museer, kirker, pladser og markeder mm er der også nogle ret lækre stormagasiner. God tur, er ret misundelig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, godt du siger det. Jeg skal huske at købe billet hjemmefra.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om du gider se A Dangerous Method?