Ja tak jeg kommer!

Gider nogen klippe mit dankort?

Nå men nu hvor jeg er i gang med at smide penge efter ting, jeg ikke har råd til, kunne jeg jo lige så godt købe billet til en overpriced og muligvis slidt Ricky Gervais i Oslo.

Så det gjorde jeg.

samosvej_amager_amarorama
Samosvej

4 kommentarer

 • Stine

  Sejt! Jeg tror ikke, han er spor slidt. Muligvis er han en af dem, der bare bliver sjovere og sjovere. Det vælger jeg at tro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Synes bare ikke, jeg har set noget, der er er sjovere end det efterhånden ældgamle The Office. Men selvfølgelig kan han stadig få mig til at grine. Jeg elsker ham.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes altid, man bliver grebet på en anden måde, når man ser stand-up live. Især hvis der er tale om en komiker, der formår at tryllebinde sit publikum. Jeg har set Ricky Gervais live på hans Science tour, og det var altså fantastisk. Jeg sad på allerbageste række i en kæmpe sal og blev alligevel suget ind. Pt. afventer jeg lige og ser, om ikke han offentliggør flere datoer i Skandinavien. Hvis ikke han kommer til København eller Malmö, vil jeg meget kraftigt overveje at følge dit eksempel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   ÅH det er jeg glad for, du siger. Har aldrig set ham live, men nu glæder jeg mig endnu mere!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja tak jeg kommer!