Mysteriet opklaret! Min helt hedder Nomad

Vi voksne kan også få et bryllupsmeltdown

Faste læsere vil vide, at jeg altid er bange. Bange for edderkopper. Bange for jobsamtaler. Bange for højder. Bange for verdens undergang. En tradition, som naturligvis skulle holdes i hævd, da Sandra og jeg fotograferede på Axelborg i sidste uge. Du ved det store hus, der ligger lige over for Tivoli.

axelborg1

Liggende flad af beundring på gulvet i hallen, blev jeg bange for, den flotte rotunde var i færd med at suge mig op og spytte mig ud i himmelrummet et sted.

axelborg2

Og det gjorde ikke sagen bedre, at Sandra ville have mig med i elevatoren – af den ikke-stoppende slags, man skal hoppe ind i, ligesom på Christiansborg. Efter mange, bange tilløb valgte jeg at tage trappen.

axelborg4

Hele vejen op. Uden at kigge for meget ud over kanten, som jeg selvfølgelig var bange for at tage pludseligt hovedspring ud over.

axelborg11

Øverst omkring kuplen og ude på taget begyndte bygningen skiftevis at svaje og dreje rundt. Jeg blev seriøst bange for, den ville vælte om på siden.

axelborg5

Forsøgte at nyde den vilde udsigt og fugleperspektivet på Tivoli, Cirkusbygningen og den tomme plet efter Scala, men var bange for at blæse væk.

axelborg9

Også bange for det flotte SAS-hotel, som sikkert lige om lidt ville knække og havne i hovedet på mig.

axeelborg10

Indtil sure ansigter begyndte at trække gardinerne for. Og jeg blev bange for, der snart ville komme en vagt og fjerne os.

axelborg6

Men gudskelov. En halv time senere stod jeg nede på gaden uden en eneste skramme. Overlevede det farlige Axelborg.

Og lige nu er jeg mest bange for O Brothers bryllup. At jeg fx ikke får købt en gave. Eller bliver nødt til at møde op i badekåbe, fordi butikkerne i København kun sælger kjoler til flade maver.

Så den kommende tid vil jeg forsømme bloggen endnu mere end normalt. Holde mig fra tasterne. Ignorere dig. Og selvfølgelig være bange for at få en skrivemangelsdepression.

19 kommentarer

 • Flotheden.
  Er glad for at du ofrer dig for de gode vinklers skyld.
  Håber kjolen dukker op i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Håber jeg også. Burde mindst få en medalje for at bevæge mig ind i Kbh K på denne årstid. Turister og trængsel über alles.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Må bare give et lille tip mht kjoler og ikke-flade maver. Køb en kjole med slå-om lukning. Sikker vinder – jeg har ikke kjoler uden slå-om… Og gave – du behøver da ikke købe noget, giv dem et af dine supre fotografier! (Der er jo lige det der med indramning og print som koster, men rammerne i IKEA kan virke hvis det kniber)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja netop! Leder efter noget slåom, men er ikke rigtig stødt på det endnu. Synes bare det hele er langt og stramt og ærmeløst. Mht. gave. Har overvejet at give dem et indrammet billede af Pille. Bare sådan fordi. Hvem vil ikke gerne hænge en lyserød dame op over sofaen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gør det. altså det med gaven, nu har jeg jo joket om det i flere måneder! Ha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Lad os tie nu. Ellers bliver det jo ikke en overraskelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amagerbrogade, lige ved Tingvej ved siden af symaskinebiksen. Ved godt det ser mega-cheesy ud udefra, men de har sindssvagt flotte kjoler.

  Axelborg er så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Men er det ikke sådan nogle rigtige bryllups-bryllupskjoler? Altså på den amerikanske måde? Tror nemlig hellere, jeg vil ligne en artsy fartsy snob på vej til fernisering, hvis du forstår, hvad jeg mener.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan få det hele hos Rostan’s (det er nemlig det, de hedder). Deres vindue ligner lidt et amerikansk prom eller et big fat gypsy wedding, der er eksploderet ud over det hele, men inden for har de altså rigtigt fine ting.

  Da jeg var tyk var jeg dybt deprimeret over tanken om at finde en fiiiiin kjole til min venindes bryllup. Smuttede forbi dem, og fandt altså en rigtigt fin kjole, der ikke var for meget og var enkel og pæn. Og prisen inkluderede så vidt jeg husker endda oplægning og lidt indtagning.

  Jeg ville i hvert fald kigge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ok, du sælger det godt. Må hellere kigge forbi. Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kom gerne og rod i kjoleskab. Guderne skal vide, at mine kjoler endnu har til gode at møde en talje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak for tilbud. Virkelig sødt af dig. Hvis butikkerne ikke snart damer sig op, går jeg gerne på rov i dit og Stop det dogs klædeskab.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske vi ikke vil ignorere dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ok? Jamen bare gå amok i kommentarfeltet. Eller kom over på twitter, hvor jeg aldrig holder fri.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg købte en til formålet egnet kjole fra http://rude.dk/ til lillesøsters byllup for to år siden. vintage udtryk uden vintage aroma. det var dog ikke et…glimmer(?)bryllup. mere have og blomster i maden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak for tip. Tror, jeg kigger forbi Rude. Husker den dog ikke som en butik egnet til store maver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ps. vild med det øverste. og de andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nej… hjemmesiden ser heller ikke sådan ud. men jeg er lille og, skal vi sige, noget bred i det…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mysteriet opklaret! Min helt hedder Nomad