At bøjle eller ikke at bøjle

Bøjlesagen afgjort

Nogen burde lave en film om en dame, der ikke kan mærke følelser.

Jeg gad så godt at se den. Forestil dig: Fremmedgjort hovedperson flakker rundt i livet, uden at vide, hvor hun vil hen eller med hvem, indtil hun en dag køber en løgnedetektor for at sætte sig med elektroder på kroppen og svare på spørgsmål som: Elsker jeg min kæreste? Trives jeg på jobbet? Savner jeg min døde moster? Og får spidse, fjeldformede grafer til at afsløre, om udsagnene er sande eller falske.

Flere gange har jeg forsøgt at sælge idéen til O Brother. Men uden held. Også ligegyldigt.

Jeg sagde nej til Tandlægeskolen. Bloggen er min løgnedetektor. Du er min løgnedetektor. Ved at læne mig skiftevis op ad jeres svar, opdagede jeg til sidst, hvor jeg stod.

Når alt kommer til alt, er jeg ikke så bange for smerterne. Eller for et frastødende datingsmil. Eller for at tænderne rykker tilbage igen. Men min dødsdømte økonomi stresser mig, også langt mere, end jeg egentlig vil være ved.

Detaljerne får du en anden gang. Lige nu lader jeg rodet blive i kulissen.

Men skæve tænder får lov at skabe sig i mindst et år mere. Pengene bestemmer. Tak til alle, der kommenterede og uanset holdning skubbede mig i rigtig retning. Måske beder jeg om hjælp igen til næste efterår.

Og er der så nogen, der laver den film?

Her et billede, der ikke har noget som helst med noget at gøre.


Klaksvík

6 kommentarer

 • Tåben her, turde måske ikke se den film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vib

  Billedet minder mig om tænder… Tillykke med beslutningen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak! Virkelig? Jeg kan ikke se tænder. Bare striber.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fest at kunne hjælpe. Sejt at du fik mærket efter. Og penge ER bare et kæmpe issue, når man ikke har dem! I know! Tillykke :-)

  I øvrigt totalt godt koncept til en film eller bog, du har gang i…. Jeg hepper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Fornøjelsen er helt på min side. Men ja, vi mangler nogen til at lave filmen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At bøjle eller ikke at bøjle