Sidste nyt fra krystalkuglen

Kærlig hilsen den nye kæreste vil jeg tro

Jeg har fået julekort fra min far. Det første nogensinde.

Med rare, varme, faderlige ord og tanker.

Tror næsten, jeg var kommet i julehumør, hvis han havde lært at stave til mit fornavn.

img_2354_700
Margretheholmsvej

29 kommentarer

 • Vilderen. Hvordan mon man kan stave M forkert?

  Jeg kan kun åbne bloggen i firefox i dag. Safari nægter. Ingen ved hvorfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Safari har altid været en dum ko. Drop den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Måske kan jeg lide køer!
   Mn det er så smart at bruge to browsere, så jeg kan være logget ind på fx min blog og på min gmail på samme tid. Meeen det kunne jo være at firefox snart skulle blive min primære.

   Jeg fik engang en sms fra min far på min fødselsdag. Det føltes også meget personligt. Og engang fik jeg et kort hvor der stod den forkerte alder printet på. Det kører/kørte for fædre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg kan hverken huske fødselsdage eller folks alder, men hvis jeg havde et barn, ville jeg gøre en ret stor indsats for at memorere navnet, tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hold op hvor er det vildt at læse de to indlæg i sammenhæng. Du tror simpelthen den nye kæreste har skrevet kortene? Av for søren da. Hvis du får mod på det, ville det være meget indsigtsfuldt at læse mere om din historie med din far.
  Rigtig god jul til dig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Han har selv skrevet på kuverten, hvor mit navn er stavet forkert. Resten ved jeg ikke. Men idé og koncept må stamme fra en velmenende kæreste, der undrer sig over, hvorfor han ikke ser sine børn.
   Også god jul til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit, hvor er det trist. Gav lige det julekort den modsatte effekt. DUMT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Helt ærlig… så sidder jeg lidt og tænker, at du er heldig. Min egen familie er problematisk, men det har jeg heldigvis affundet mig med.
  Jeg har dog ikke affundet mig med min relativt nye svigerforældre. Der i den forgangne uge kaldte min kæreste et dumt svin, fordi han fortalte dem, at han bliver så ked af det, når de fortsat ser hans ekskone og ikke har tid til ham, slet ikke når det gælder børnepasning – den ekskone, der var ham utro – for mere end 5 år siden…
  Så ville jeg altså lidt ønske, hans mor var sådan en, der ikke rigtigt eksisterede… (hvilket jeg så har besluttet mig for, at hun ikke gør – men hvad hjælper det kæresten?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Wauw, et dumt svin ligefrem. Lyder godt nok som svigerforældre, man har lyst til trylle væk. Håber ikke, du skal fejre jul hos dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida

   Det skal vi heldigvis ikke, og står det til mig, kommer det heller ikke til at ske – jeg er generelt ret forstående, men når nogen kalder min kæreste et dumt svin, og det samtidig er hans forældre… det tror jeg aldrig, jeg kommer til at tilgive.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Gad vide, om han selv kan tilgive.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har intet sjovt at sige. Der skal tydeligvis mere end vejrtrækningsøvelser mv. til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Av! Man (far) må næsten hellere lade være så…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Det holder desværre nok aldrig helt op med at gøre ondt. Selv har jeg også fravalgt at have kontakt med min far. En svært og hårdt beslutning som mange har haft svært ved at forstå. Ligesom dig ville jeg ønske, at jeg kunne nævne en altafgørende ting som folk ville kunne forstå, der gør at jeg ikke har kontakt med ham idag. Det er der ikke. Tror bare man når det en punkt hvor man har brugt alt for mange tårer, tid og tanker på en som ikke magter at være noget for sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg blev faktisk overrasket over, at det igen skulle gøre ondt. Troede, ligegyldigheden havde fået overtaget. Men måske har du ret. At det aldrig stopper.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min erfaring er at det aldrig holder helt op, med mindre at man helt dropper al form for kontakt. Desværre. Dødsfald hjælper også, men det ønsker jeg nu alligevel ikke for nogen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av.
  Jeg tror der kan skrives mange bøger om fædre der ikke er fædre på den optimale måde. Og jo, jeg ville også godt kunne skrive et kapitel. Men jeg gider godt tro på, at det ikke er med vilje. Ing?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tror egentlig aldrig, folk er afstumpede og egoistiske sådan 100% med vilje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • muttilove

  for fanden da en skovl! -sender dig et kram, ligetilpas fast til at mærkes trygt (trods jeg er en fremmed), varme og gå ind i kroppen via armene, et rigtig godt et, jeg ka’ det der, tro mig, det var egentlig på vej forleden da du ønskede dig gavekort fordi du savnede fysisk berøring, men nu skal det da være, du trænger og det manglede bare så meget fantastisk fra alle skuffer du deler ud!!! så KRAM fra muttilove<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Kære Amarorama – muligvis har jeg gang i noget projicering her, fordi jeg – suk – også stiller mig op i køen af døtre, der godt gad mærke den der far-kærlighed lidt tydeligere og som – suk – stadig i en alder af snart 40 kører i pendulfart mellem “vi prøver lige at kæmpe lidt mere” og “erkend dog, at det aldrig bliver anderledes”. Og jeg ved jo ikke, hvad du hedder i virkeligheden, men er der ikke en lille chance for, at det bare ser ud som om, han har stavet forkert? et e, der ligner et a eller omvendt. For kan virkelig, virkelig slet ikke forstå, hvis det skulle være sandt, at han har glemt, hvordan man staver dit navn. Og tænk, hvis det var en åbning? Men uanset hvad, kommer åbningen måske for sent. Well, kærlige hilsner herfra en fast læser, der elsker, elsker, elsker dine ord :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Desværre. Navnet er ganske tydeligt stavet forkert, og O Brother fortæller, at også hans navn blev skrevet forkert for nylig, så hvis vi endelig skal finde på undskyldninger, kan demens måske bruges.
   Kortet kommer, fordi den nye kæreste synes, manden skal have kontakt til sine børn. Jeg kan ikke finde andre forklaringer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh altså. Kvajpande. Kram fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havde det gjort en forskel hvis han havde skrevet dit navn rigtigt?
  ja hej mit navn er Kristine, jeg kæmper for at andre skal have et godt forhold til deres fædre, så jeg selv lig’som slipper for alt det trælse når det ikke går som jeg synes det skal gå.
  Min tanke er at man ikke kan elskes på den måde man ønsker at blive elsket på, af nogen. Og nu er jeg færdig med at kæmpe. Hav en god weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg er ikke sikker på, at denne mand elsker sine børn, men det korte svar må være ja. Det betyder noget, om han kan huske mit navn.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste nyt fra krystalkuglen