Nytårsønske #3

Nytårsønske #4

I 2013 vil jeg træne lige så meget som nu. Dvs. 5-6 gange om ugen.

Vil til gengæld lade være med kun at få 4 timers nattesøvn, og stå i Fitness World, på en højhellig nytårsdag, med tårer i øjnene over at komme få minutter for sent til thai bo, når jeg nu lige havde glædet mig. Og allerede er klædt om!


Tórshavn

Sandsynlighed for at gå i opfyldelse: Stor sandsynlighed for overtræning, men desværre også stor sandsynlighed for mere fitnesstuderi. Jeg er blevet afhængig og går bananas, hvis jeg ikke kan få mit drug.

4 kommentarer

 • ida rud

  Jeg håber, din næste flytning bliver lig med en adresse på Frederiksberg – eller så tæt på, at du godt gider tage mig under armen og lege min træningsmakker. For jeg vil gerne være afhængig af det træningslort… selvfølgelig skal jeg lige være rask først – men det bliver jeg i løbet af januar, bliver der sagt! Fucking træt af medicin og træthed og mærkelig sygdom. Æv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Oh no, ikke noget alvorligt håber jeg! Vil meget gerne bo på pæne Frederiksberg og være træningsmakker, men får aldrig råd til det postnummer. God bedring.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ida rud

   Jeg har fået konstateret en stofskiftesygdom, der hedder Graves sygdom. Ikke noget for alvor farligt, men dybt ubehageligt her og nu, hvor den ikke endnu er under kontrol. Men det kommer den snart, håber jeg, så studiet igen kan blive genoptaget og løbeskoene sat på fødderne snarest muligt.
   Pæne Frb er lidt kedelig… godt det er tæt på det mere skæve Vesterbro.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nej, det anede jeg ikke! Det er sikkert en af de ting, lægen sagde, jeg skulle være glad for, jeg ikke havde. Håber, du snart kan løbe, studere og leve normalt igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsønske #3