Vover mig ind i duftlysenes land

Panfløjtealarmen afblæst

Ingen grund til bekymring. Jeg blev hverken udsat for panfløjter, krystaller eller nervøst velour i går.

Massagetimen var ganske ufarlig. Bare anderledes og alt for kort. Min krop, som helt havde glemt, hvad berøring er, kunne sagtens boble hele dagen på den briks og blive hevet, rystet, vredet og trykket igennem, mens en rolig stemme spørger, hvordan jeg har det, om jeg er frustreret, om jeg er bekymret for fremtiden. Mig. Mig. Mig.

Selv da der blev opdaget fordøjelsesproblemer, under mine fodsåler, smilede jeg saligt. Hvem siger, at tarme absolut skal ligge i maveregionen?

Mandag går jeg ud og køber probiotika. Som stemmen anbefalede.

Og modtager meget gerne flere massagegavekort tak!


Prags Boulevard

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vover mig ind i duftlysenes land