Amar'kanske søndage

Så var jeg igen sjov

Verden ville være et bedre sted, hvis flere beskyldte Marias Maskinrum for at gå med vikingesmykker. Se hvor munter, hun bliver i vores lille twitterdialog fra dagen, hvor jeg skulle flyve til Norge.

Det startede med, jeg skrev noget klogt om en bautasten:

Marias Maskinrum: Bautasten. Det ord havde jeg helt glemt. Kan man købe det som mellemnavn? Det er så flot. Maria Bautasten.

Mig: Pludselig poppede bautastenen op. Måske fordi jeg kun har sovet 3 timer i nat. Men fint navn ja. Understreger din asatro.

Marias Maskinrum: Understreger min asatro? Jeg tænkte mere noget Asterix. Så gider jeg ikke. Tror sgu da ikke på en skid. God ferie i Norge!

Mig: Nå ok. Bare mig, der har misforstået alle dine vikingesmykker så. Tak.

Marias Maskinrum: Kæft. Du sviner mit image. Har du så taget alle dine store ravsmykker med til Norge? Og dine multifarvede kåber? Og velcropung?

Men i virkeligheden er Maria slet ikke vikingeinspireret. Hun er mere til juletræsbrocher og lune angoratrøjer med Mickey Mouse-hoveder på (og selvfølgelig havde jeg pakket de multifarvede).

img_7153
Islands Brygge

4 kommentarer

 • Ja, det var så fint, at jeg måtte få dine hjemmelavede modelervoks-brocher, Amar. Du er så kreativ. Den er også MEGET flot, den Mickey Mouse-trøjede du strikkede til mig nede på det beskyttede værksted! SÅ dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hallo, efter du forærede mig uglepuden og det fine patchworktæppe, som du havde broderet et stort CARPE DIEM hen over, var det da det mindste, jeg kunne gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh, the loooove!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amar'kanske søndage