Not

I leger med mine følelser!

Folk der får mig til at eksplodere af glæde ovre på twitter og annoncerer spritnye afsnit af Forsvundne danskere, mit yndlingsprogram over alle yndlingsprogrammer, som jeg elsker og savner og slet ikke havde anelse om, var startet igen, dvs. folk, der vildleder og forveksler gamle, fortærskede genudsendelser med spritnye afsnit.

Bør straffes hårdt!


Øresundsvej

21 kommentarer

 • Camilla A.

  Eeeej? Jeg troede da også at det var nye afsnit?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Fup og svindel. Det er længe siden, jeg sad og håbede, at Ole blev fundet cocktaildrikkende under en palme og ikke var blevet taget af bølger eller pirater.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du trænger til at vi går ud og drikker den der øl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hørt!
  Jeg vidste faktisk godt, at det var nye afsnit, så muligvis am I self to blame, og naiv nok til at tro, at de var i stand til at genoplive magien. Det kunne de så sket ikke. Suk. Jeg ville ellers havde Dicte en chance, hvis ikke jeg var blevet lokket…

  Ps. Har vi til gengæld dannet en mening om Fritz-dokumentaren?

  Pps. Man har forresten tidligere kunne, og kan sikkert stadig, se afsnit af Forsvundne Danskere på dr.dk/bonanza.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Æh hvad? Det var jo netop IKKE et nyt afsnit. Folk fuppede mig til at tro, det var et nyt afsnit. Ole og båden og Bahamas og uvejret og piraterne har jeg været igennem for længe siden. Så giv mig dog et NYT afsnit.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvad?! Har vi set ham den unge vært før? De afsnit er jeg gået helt glip af. (Det må klart have været i en periode, hvor jeg havde et liv.) Jeg er helt tilbage i de der dage, hvor Mogens var vært og hvor der reelt var spænding i afsnittene og de fx engang fandt en advokat, som løb rundt i Thailand med læderhud og talte dansk som i Lille Per-filmene. Jeg så afsnittet i går for første gang, men synes det var tydeligt fra start, at de ikke ville finde Ole levende og på intet tidspunkt tog historien en interessant drejning.
   Men når du nu har set de kommende afsnit, kan du så fortælle om det bliver bedre til at grave? Finder de noget eller hvad?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg kan faktisk ikke huske, hvilke historier, der hører til den “nye” vært. Men ja læderhudsløberen var god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://tv.nrk.no/serie/tore-paa-sporet/dmpf71005110/06-01-2013

  Dagens serendipity. Det er bestemt ikke hver dag jeg skøjter forbi nrk.no, så der er var du lige heldig. (Ved dog ikke om den lever op til den danske, plejer ikke at se dem.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Neeej! Nej nej nej. Det er jo bare det norske svar på Sporløs. Og jeg hader Sporløs. Men findes der mon Forsvundne nordmænd?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå, sagde hun imens hendes øjenbryn gled lidt længere op imod panderynkerne, er der forskel?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Stor forskel! “Forsvundne danskere” opklarer mysterier og af og til næsten mordgåder. Jagter folk, som er forulykket, blevet myrdet eller måske bare flygtet fra familie og venner. “Sporløs” derimod er et kedeligt tudeshow om adoptivbørn og lignende, der vil finde deres biologiske ophav.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så fik vi lige det opklaret. Sporløs har jeg set, troede Forsvundne Danskere var lidt fra samme skuffe. Tydeligvis en graverende fejltagelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Alvorlig fejl. Gå hjem og læs på lektien.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det samme som Pille siger. Jeg vil meget hellere drikke øl med dig end at vaske mund i sæbe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HelleJensen

  Nå. Så er du bare sur. Jeg *troede* faktisk det var nyt. Fuck det. Jen skal junke Bonanza hele weekenden og håbe på at de på magisk vis pludselig har fundet ham, der forsvandt på en vandretur på en spansk ø, hvor konen havde hukommelsestab og at muligt. For hvordan kan man forsvinde på en ø…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Alt tyder på ufoer. Især når man tænker på konens hukommelsestab. Det afsnit må jeg også se igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Not