Grundigste epilator-test nogensinde

Glæder du dig til at jeg skal lave din jobplan?

Shit, kl er halv 4 og langt over min sengetid.

Nå, men dagens største oplevelse var at tage til A-kasse-møde, sammen med alle de andre arbejdsløse, som heller ikke har evnet at finde sig et job, og blive informeret om, at vi evt. kunne uddanne os til jobkonsulenter.

Det er nemlig det, verden har brug for. Flere jobkonsulenter.

Jeg skal sove. Dybt godnat.

img_1137_700_oliebladsgade
Oliebladsgade

20 kommentarer

 • Hvor blev jeg pludselig træt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Go for it!
  Det er en branche med plads til forbedring.

  På den anden side.
  Jeg har tit trøstet mig med at jeg kun er midlertidigt tilknyttet jobcentret, imodsætning til dem som arbejder der.
  Hver
  eneste
  evige
  hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, det må være trist at varetage et så meningsløst job.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det bekræfter alle mine fordomme om jobkonsulenter – at det er dem, som det ikke er lykkes for, at finde et job indenfor deres felt. INGEN drømmer vel om at blive jobkonsulent?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg ved det ikke. Måske gjorde de en forskel, dengang der fandtes jobs?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til vi skal lave min… ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så kan du sidde og sige til de arbejdsløse at de skal være jobkonsulenter også, på den måde får ALLE et arbejde lige pludselig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Vi skal alle sammen være jobkonsulenter og coache hinanden og kalde hinanden til samtaler og høre, hvordan det går. Det bliver en fest.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Alternativt, så mangler PET også hænder…
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1925413.ece
  Hvis du håndterer, så scanner jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Men lidt problematisk, at man ikke må blogge om sit hemmelige arbejde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver så træt i hovedet når jeg læser sådan noget.

  Hvordan egentlig med din blog? Cutter de i dagpengene hvis der er indtjening på den? Jeg har læst at alle på BD nemlig tjener kassen.. eller noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg tjener stort set ingenting på alle de flotte reklamer, men ja. Laver jo en del ved siden af jobsøgningen. Fotograferer, skriver, oversætter osv. Og alt jeg tjener skal opgives og trækkes fra efter meget indviklede regler, som jeg hele tiden ringer ind til a-kassen for at få repeteret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det lyder jo som et utroligt velfungerende system. Fint designet til hurtigt at få folk i arbejde. Til alle de jobs der ikke findes.
   Jeg regnede med frem til, at her på Lolland (som jo nok i virkeligheden er den ægte Lorteø. Har også boet på Amager, og Amager har intet, rent lortemæssigt, på Lolland), der er der ca. 765 ledige til hvert ledigt job. Gad vide hvor mange jobkonsulenter de har brug for hernede…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hahaha, jamen hvad laver du også der!? Altså hvis der ikke er jobkonsulentstillinger nok til alle, kunne halvdelen måske overveje en karriere hos kommune-gestapo-teamet og kalde folk ind til forhør for at høre, hvor folk sover, og hvem der køber ind sammen. Der må være en del, der skal holdes øje med dernede på Lolland.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, men det er jo den der ældgamle historie. Dame forelsker sig i kollega, der 3 måneder forinden har solgt fint parcelhus i forstaden og købt for 30.000 kr. faldefærdig gård på tvangsauktion i Rødby til ham selv og hans 4 hunde. Dame opsiger fin lejlighed på Nørrebro og flytter til Rødby. Hvad kan jeg sige… det var stadig sol og sommer da jeg sagde ja til at flytte ind?

   Jeg tror ærligt talt, at de har opgivet at bruge så mange ressource på at buste folk for at høste roer eller gå for meget på bodega sammen.
   Vi jokede i hvert fald meget med, at man automatisk får udbetalt kontanthjælp når man ændrer adresse fra København til Lolland.

   Det crazy er, at i de her vældige sparetider, så har de alligevel indført et system der går, at man kan køre op til 10 km i taxa for 24 kroner.. så betaler kommunen resten. Der er ingen smalle steder her på luksusøen..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Taxa! Lyder meget mystisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grundigste epilator-test nogensinde