Tip: Sig det aldrig med et Kvium-kort

Nej, Dronning Louises Bro går ikke et skraldefrit forår i møde

For vi har nemlig slet ikke et kopskraldeproblem, siger Center for Renhold, som pludselig fik travlt med at sende evalueringsrapport til Sandra, da internettet trampede i gulvet. Tak for det i øvrigt!

De siger også andre ting. Som at rørene er svære at tømme, at folk ikke ved, hvad de skal bruge dem til, at de da godt kan give idéen videre til Center for Park og Natur. Og man ved jo aldrig.

Men først og fremmest har vi ikke et kopskraldeproblem.

Så gad vide, hvorfor de satte testtuberne op til at begynde med?

IMG_9920_700
Amager Boulevard

PS Du kan stadig like testtuberne på Facebook.

7 kommentarer

 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg overvejer lidt at lave samme slags tuber til roerne hernede på Lolland. De er ikke bare grimme og irriterende, de er også virkelig farlige, når de sådan ligger der og flyder.

  Folk ved udemærke hvad de skal bruge rørene til. Og hvis de er for svære at tømme, så er det vel bare at lave dem på en måde så de er nemmere at tømme. Der er jo rent faktisk ingen grund til at gøre det så besværligt for sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, selvfølgelig ved folk, hvad de skal bruge tuberne til, for de bruger dem jo. Dårligste undskyldning ever. Der må også findes en løsning på tømningsproblemet.

   Roer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, sukkerroer. Vores gård er omringet af roemarker, og de traktorer og lastbiler der kommer og høster (?) dem har aldrig et net over, så der flyver roer rundt over det hele på vejene.

   Alene det, at de selv siger at det er et problem at tømme dem fortæller jo også, at der er et tømnings-behov og folk derfor godt ved hvad de skal bruge dem til. Latterligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Lolland lyder altså mere og mere eksotisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vet. Jeg sælger det godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Sig det aldrig med et Kvium-kort