Flyttekassen er halvt fuld

Månedlig formørkelse

Hvornår lærer jeg det? At når jeg står i Fakta og tænker:

Nå, det var det. Min kvote er opbrugt. Livet har ikke mere til mig. Ingen fast indkomst, ingen sommerferie, ingen tur til Alaska, intet hjem, ingen kæreste, ingen børn, ingen store bedrifter, ingen spænding, ingen løsning på fedmeproblemet, ingen garderobe, ikke en eneste dag, hvor jeg genkender mig selv spejlet. Jeg kan lige så godt opgive. Fra nu af gælder det bare om at holde ud. Og holde masken. Indtil nogen kommer og kaster jord på mig.

Fordi dåsetomaterne er udsolgt.

Så er det nok PMS’en, der taler.

IMG_7989_700
Amager Strandpark

28 kommentarer

 • Mig

  Jeg har aldrig før skrevet noget til dine posts, men i dag har jeg virkelig lyst til det. Det er måske ikke noget, der ‘virkelig tæller’ i livets regnskab, men jeg har hængt ved din blog lige siden jeg tilfældigt forvildede mig herind for efterhånden gud ved hvor længe siden. Og jeg synes virkelig, du skriver dygtigt og fangende og poster flotte billeder. Det må du gerne tage med i Fakta næste gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tusind tak. Det tæller helt sikkert. Ikke i mine crazy PMS-anfald. Men ellers. Jeg er glad for, at du smed din første kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dåsetomater er seriøst heller ikke noget, det er i orden at have udsolgt af. Der er ingen undskyldning for ikke at have tre ekstra paller på lager, det er jo ikke, fordi de bliver for gamle de næste fem år…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Godt, du forstår alvoren! Man må aldrig løbe tør for dåsetomater. Aldrig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heller ikke så godt når man glemmer de der dåsetomater, og står midt i sådan en omgang nuskaljeglæreminteenageratlavemadforhelvedehanerjosytten!-agtig madlavning, og ikke gider forlade køkkenet for at handle – igen. Jeg skrev sms til nabo, som íkke havde lager, men dog friske tomater. Hvor blæret var jeg så lige, da jeg lærte min søn selv at FLÅ tomater. Mm, det vil han helt sikkert bruge igen. Nåhm, jeg rammes så ikke helt så hårdt af pms. Længere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Wuåw! Rimelig blæret. Der havde jeg nok bare smidt tomaterne i gryden med skrald på.
   Min PMS og efterfølgende blodbad bliver værre og værre. Det er lige før, jeg glæder mig til overgangsalderen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke engang ramt overgangen endnu, men alt er stille og roligt her, uden livmoder :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tænk at man bare kan hive sådan en ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en lille reminder i min kalender, der minder mig om, at jeg skal lægge mig i fosterstilling på sofaen før, jeg rammer faktas tomme hylder.

  FruF

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Havde jeg vist også engang. Burde nok starte på det igen, så jeg har dåsetomat på lager, hver gang helvede bryder løs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig sgu også på sin vis til den overgang.
  Vi må få en app der tæller dagene, så vi ikke tror verden går under når dåsen eller rismælken ikke er op hylden. Den findes.

  Var jeg mon med da det billede blev taget. Virker så bekendt. Måske har jeg bare set den udsigt rigtigt meget.
  Og hvad med lampen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, der findes vel en app! Var så vild, at jeg SELV tog lampen ned. Meget stolt. Men hvis jeg nogensinde får et hjem, må du meget gerne hjælpe med at hænge den op igen.
   Du var der ikke, da jeg tog billedet. Kunne ellers godt ligne en af de sommeraftener, hvor vi pludselig måtte flygte fra uvejret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er altid parat til at sætte en lampe op. Stolt eletriker datter/søster.

  Er du flyttet nu, spørger den fatsvage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu skal du høre: Der findes en løsning – ikke på tomatterne, men det andet. Min læge kalder det Guds gave til kvinderne og jeg tror sgu, hun har ret.
  Forhistorien er, at jeg, da jeg var sidst i 30’erne, begyndte at bløde så meget, at jeg nærmest var på bleniveau og tiltagende sur som ind i helvedet var jeg også sådan ca. en gang om måneden.

  Nu er jeg opdraget med “Kvinde kend din krop”, kvindebasis-grupper og noget med Hyld dit blod – hyld din kvindelighed. Så alt det med P-piller, minipiller og deslige forsagede jeg i Wiccas navn (ikke helt men næsten – bare for at få pointen igennem, lissom).

  Da min læge foreslog en hormonspiral, korsede jeg mig og smed fem mentale hvidløg rundt i lokalet. På den anden side, så skulle jeg have noget nyt prævention og jeg var effing træt af at styrtbløde. Og lad os være helt ærlige: Der sker hele tiden nyudviklinger på det område. Så i sidste ende smed jeg alt overbord og sagde ja til hormonspiralen. DET HAR JEG IKKE FORTUDT et sekund. De holder i ca. 5 år af gangen. Griber kun lokalt ind og jeg er sluppet for – ja på den frigjorte måde – den månedlige irritation, som det var gået hen og blevet for mig. Er nu på min 2. spiral.

  Spiralen – kan ikke huske, hvad den hedder lige nu, snak med din læge – koster over 1000.- kr. men du kan få den som behandling ved for kraftig blødning. Så er den gratis.

  Bare et godt råd.

  Mht. tomatter, jamen hamster en flok. Det gør jeg.

  Bedste hilsner Tante Peptalk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak for pep. Min læge har faktisk forsøgt at sælge mig sådan en spiral. Jeg tør bare ikke. Ser kræft alle vegne, når nogen siger kunstige hormoner. Men måske ender det med, at jeg overgiver mig. Kunne garanteret få den gratis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • PMS – den dumme kælling!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen Sister

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ha, PMS er noget, søstrene kan forholde sig til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sgu da osse urimeligt at løbe tør for dåsetomat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Om der så er faldet en atombombe, skal der altid, jeg gentager ALTID, stå rugbrød, dåsetomat og toiletpapir på hylderne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  mht de der præventions hormoner:
  Altså nu er jeg så ikke en pige, men jeg har fulgt med i de artikler der er skrevet om emnet:
  hormoner giver en svagt forøget risiko for brystkræft, hvilket kan virke skræmmende,
  MEN
  de giver ca. formindsket risiko for underlivskræft,
  med en faktor 2 – 2,5 i forhold til brystkræften.

  Mange overlever brystkræft, men få overlevet det andet.

  Og så er dåsetomater da noget man altid skal ha’ på lager ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ok, så jeg kan vælge mellem brystkræft eller underlivskræft. Hm. Gider egentlig ingen af dem. Men tak for interessant statistik. Det er da værd at tage med i overvejelserne. Mere og mere taler åbenbart for spiral. Og jeg er VIRkelig træt af PMS-depressionerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • F***ing dåsetomater. Jeg kondolerer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Det er fandme den bedste overskrift jeg har læst længe. Så længe jeg kan huske faktisk.
  Tak fordi du gider blogge, så vi andre kan nyde godt af sprogkræset.

  Og O Brother er (desværre) også spot on med havets kakerlakker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Åh, tak fordi du gider at læse og ikke mindst kommentere!
   O Brother har naturligvis ret. Og tænk på, at krabber er havets edderkopper. Havet er i virkeligheden megaklamt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyttekassen er halvt fuld