Hvor er du?

Se min storesøsterglorie

Om jeg kan sælge mig selv? Om jeg udnytter mine kontakter? Om jeg tør jeg tør skrive til et næsten glemt navn fra folkeskolen for at nasse på hendes fine forbindelser?

For at få det fucking job?

Næh.

Men når det gælder O Brother, har jeg ingen skrupler. Derfor (ja ja blandt andet derfor!) fejrer han nu kontrakten med et mediebureau i Oslo og starter på sit nye arbejde den 2. maj.

IMG_0315_700
Filips Kirke, Kastrupvej

12 kommentarer

 • Det er så irriterende at kun være modig på andres vegne. Men også utroligt fedt.
  Hep hep for det norske job.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan anbefale momentan personlighedsspaltning i forbindelse med jobsøgning.
  Bild dig selv ind at det ikke er dig du promoter men din søster/veninde.
  Hold illusionen hele vejen igennem til du har affyret ansøgningen/ er ude af jobsamtalerummet.

  Bagefter er et lille hukommelsestab ikke en dårlig ting, så du ikke går i spåner over alt unævnelige du har gjort for at sælge dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til ham. Og kom nu da bare i gang med at belemre gamle vennerogbekendte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kom nu ud af røret med dig selv også! Jeg kører personligt “detached-metoden”: Nå, det her er bare noget jeg skal gøre, fordi jeg skal. Måske lykkes det. Måske ikke. Men på et eller andet tidspunkt så lykkes det (på den måde undgår man at få nedtur og føle sig ramt på personligheden). Husk også, at når du skriver en jobansøgning, så har du kun det ene mål: at komme til en jobsamtale. Bliver du indkaldt til en samtale (step 2), så husk, at det er også dig, der skal mærke efter, om du kan fungere det sted. Mao. du sidder ikke med tiggerposen. Du sælger dine kompetencer. Får du tilbudt jobbet, jamen så hurra. Får du det ikke, så er det ikke dig, der er noget galt med. Som regel bliver der indkaldt 6 ansøgere til en samtale. Kun én kan blive “vinderen”. De 5 andre inkl. dig skal bare søge videre.

  Giver det mening?

  Solidarisk hilsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det giver så meget mening, men røret er bare så uendeligt langt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er oprigtigt ked af, at du synes røret er så langt. Jeg kender dig ikke, men som en kommunikator til en anden, så synes jeg saftsuseme, at du har en hel del at byde på. Du blogger, du twitter, du instagramer, du facebooker. Du skriver godt. Har gode ideer. Det er faktisk efterspurgt. Du kan noget modsat så mange andre.
  F.eks. var jeg på et kursus for webredaktører på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole her før påske. Mange af mine medkursister var i jobs, men undskyld mig en omgang amatører og kan klud-selver. Mange af dem anede intet om indholdstrategier, sociale medier, informationsarkitektur, webtekst mv. alligevel sad de med titler inden for det felt. Jeg blev så deprimeret og kvalm, at jeg forlod kurset før tid.

  Op på hesten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak for peptalk. Tror også, jeg har noget at byde på. Gider ikke klynke mere. Går ud og finder en hest.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er du?