Undskyld Norge

Beskeden jeg sendte til alle i dag

Gik ikke videre.

Videre.

IMG_0702_700
Fields, Ørestads Boulevard

22 kommentarer

 • Iben

  Øv. Med r foran… Håber det lykkes lige om lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Håber meget snart, der bliver opslået nyt drømmejob.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Pis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Pis ja. Men det hele var alligevel en god oplevelse. Søde mennesker, hyggelig samtale. Blod på tanden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Videre er det eneste rigtige for os lige nu! GO!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv! Jeg heppede ellers med fra sidelinjen. Men som et lille plaster på såret: Hvis det var det samme job, som fik det til at gibbe i mig, lissom hos dig, så kom du da i det mindste til samtale hos dem. Lille trøst i øjeblikket, men dog et tegn på, at der findes noget lys for enden af tunellen. Tag en saltflyer til. Det er fantastisk slik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, må glæde mig over at være en af de udvalgte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja videre, og ingen curlere
  kh mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Meen jeg fik jo så mange komplimenter for mit curlede hår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja øv. Men det hele ender godt. Sagde vi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør det jo! Selv om det er hårdt…
   I sidste ende bliver du sikkert gladest for at havne der, hvor du engang ender – med de fejl og krumspring og håb og fortvivlelser, der skal til inden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Bare jeg ender der snart.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vedduva … Det er helt ok.
  Det er simpelthen fordi, der venter et meget bedre job på dig.
  Nu har du øvet, lavet fint CV og ansøgning – trænet i samtale.
  Du er så klar til næste gang.
  Det er derfor.
  Kram fra Aalleren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det må være det, der er meningen med det hele. Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv. Men det er fordi, det ikke var det helt rigtige. Det helt rigtige kommer om lidt. Og det får du.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det mærkelige er, at jeg næsten tror på dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom jeg slår mine folder og drømme som selvstændig og iværksætter, så så jeg det fedeste job i december, som jeg søgte og kom til 1. og 2. anden samtale på … og blev på det vildeste forelsket i den leder der skulle have været min leder.

  Så meget at jeg endte med at komplimentere hende pr. mail efter samtalen og linke til hende efterfølgende.

  Og jeg var så ked af at jeg endte med at blive runner up.

  For en måned siden snakkede jeg med en gammel studiekammerat og det viste sig at være hendes kærestes ex-job og ex-chef og de ting jeg fik at vide om jobbet og lederen fik det til at løbe mig koldt ned af ryggen og lige præcis i dag har jeg set jobbet slået op igen … så den der fik jobbet i januar er altså allerede stoppet igen.

  – Jeg siger ikke det er det samme, men nogen gange kan det være det rene svineheld at man ikke får alt det man ønsker sig…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Elsker jeres opmuntringer! Og det er nemlig rigtigt. Jeg ved ikke, hvad jeg går glip af. Måske ville jeg have elsket jobbet. Måske var det helt forkert. Og jeg kan nemt ønske mig et andet. Meget nemt. Har faktisk hørt rygter om en anden drømmearbejdsplads. Så deeet.
   I øvrigt godt, de ikke valgte dig! Tak for den historie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Det er uforståeligt. Jeg er sikker på, de har valgt forkert. Men som en anden skriver: Det var bare generalprøven. Nu er du i træning til det rigtige drømmejob, som kommer lige om lidt. Sådan må det være. Fanme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Og lige om lidt afslutter jeg et stort projekt og får meget mere tid til jobsøgning. Burde tage et kursus i at gå til samtaler og sælge mig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld Norge