Hvorfor skal gode nyheder være SÅ stressende?

Hej Amager

Hvorfor er der ingen – hverken flyttemænd, kioskejere, min hjælpsomme mor, Netto-ekspedienter, smilende mennesker på gaden eller ny roommate, der de sidste 3 dage, hvor jeg har stået på hoved i flyttekasser, løbet op og ned ad trapper, cyklet frem og tilbage ad Amagerbrogade, kravlet rundt og vasket fodpaneler, strakt mig heeelt op på øverste hylde og dykket ned i endnu flere flyttekasser – der på noget tidspunkt har hvisket mig i øret, at min joggingbuks er slidt i stykker og giver udsigt til et halvt stykke hvid røvballe?

IMG_0307_700
Kastrupvej

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skal gode nyheder være SÅ stressende?