Undskyld Norge

Uden at vi igen skal piske en stemning op

Jamen, jeg ved det godt. Man kan ikke bare smide en træt mand foran Fields og så forsvinde i flere dage uden et livstegn. Men ude i virkeligheden løb pligterne pludselig løbsk. Et projekt skulle afsluttes, en hjemmeside lanceres, et fotojob klemmes ind, og en skrivedeadline udryddes. Oven i det hele er jeg startet på kursus, med navne der skal huskes, lektier der skal læses og panderynker der skal genoptrænes. Og lige nu, på en højhellig hviledag, arbejder jeg på ansøgningen, der skal sendes.

Til min barndomsby Nuuk. Så jeg tror bare, at vi snakkes.

IMG_6970_700
Sundbyøster Plads

PS Hvis du er træt af at klikke dig ind på amarOrama, hvor der IGEN ikke er sket en skid, så følg mig dog via Bloglovin.

14 kommentarer

 • Nuuk!? Det ligger altså ikke på Amager, du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg får det heller ikke. De tager en, der taler grønlandsk. Men jeg er nødt til at prøve. Kunne være så fantastisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NuukOrama? Jeg gider ikke følge med via Bloglovin. Jeg vil hellere klikke ind 10 gange om dagen og sidde og hidse mig op over at du ikke skriver noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   nuukOrama lyder faktisk ok. Men hvorfor gider du ikke Bloglovin? Mit liv ville kollapse uden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et liv på kanten, I know… Living on the edge. Sådan er livet på landet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Du er så vild.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Spændende med jobsøgning i Nuuk. Så får du masser af tid til at blogge i de lange mørke aftener… ;-) Og masser af nye og spændende emner at undres over og blogge om.

  Jeg har spammet venner og familie med mails, når jeg i perioder har arbejdet der… Burde nok have haft en blog i stedet.

  Jeg krydser fingre for dig – der er sgu skønt i Nuuk. Og hvis du får det, siger du bare til, hvis du har spørgsmål til det med at arbejde og bo deroppe….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Gad så godt vide, hvordan Nuuk ser ud i dag, og jeg tager gerne den lange, mørke vinter med. Mindst én i hvert fald. Men tør slet ikke tænke på at få jobbet. Har søgt det før – uden at komme til samtale – og har ikke lært grønlandsk i mellemtiden. Men drømmen kan de ikke tage fra mig, og ja tak. Hvis det vilde skulle ske, vil jeg meget gerne have tips og tricks fra dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nuuk!! Aj, jeg har været der éN gang i 7 dage. Alle celler i min krop længes stadig efter at komme tilbage. Ja ja, jeg ved da godt at vi ikke rigtig kender hinanden, men hvis du får det, så lommer jeg altså på besøg!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg får det ikke. Men hvis jeg gjorde, måtte du meget gerne komme på besøg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nuuk? Så kommer jeg helt sikkert på besøg mindst en gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ha. Jamen kom endelig! Det kunne være så hyggeligt. Men I ved godt, at flybilletten koster en million kroner ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • x’er fingrer for dig, selv om jeg egenlig synes det er lige på grænsen til blasfemi, hvis du ikke skal bo på Amager (for du bor da stadig på Amager trods flytning ik’?)

  FruF

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jo, bor stadig på Amager. Måske slipper jeg aldrig fra øen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld Norge