Netto #1 - Køsnak

Den sejeste cykelrytter har heldigvis lånt mit regnslag

Mens min mor og mine mostre nyder den danske pissommer med cykelferie på Hærvejen, er vi andre, der må slide med svære beslutninger under dynen: skal – skal ikke Tour de France.

IMG_7869_700_Tovelillevej
Tovelillevej

4 kommentarer

 • Man skal i hvert fald indstille sig på, at bruge hele sommeren på det hvis man ser den første etape.. Så jeg lader være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Præcis. Hvis jeg først åbner den dør, kommer jeg aldrig tilbage. Så lever og ånder jeg kun for Tour de France og skider på, hvad der ellers sker ude i sommeren. Kan slet ikke styre det… burde også lade være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  SKAL! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Siger du det? Men på en måde er det virkelig også afslappende, at jeg ikke behøver bekymre mig om bjergetaper, løbske hunde og hvilke kanyler, der laver hvad. Argh. Ender nok med, jeg tænder og bliver sur over, at jeg ikke fulgte med fra starten.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netto #1 - Køsnak