Har vi en ægte fotograf til stede?

Det hedder ikke fyrreårskrise, når der er hele 3 måneder til ens fødselsdag

Tak for hjælpen med at træffe fotobeslutning. Fra nu af sælger jeg kun print til private.

Men tro ikke, det betyder, du kan læne dig tilbage og slappe af. Først bedes du venligst tage stilling til følgende: Hvor kommer vi fra? Hvor skal vi hen? Hvorfor har jeg stadig nattøj på? Og ikke mindst:

Hvilke rulleskøjter skal jeg købe?

Altså hvis jeg tilfældigvis forvilder mig ind i en rulleskøjtebutik, taber mit dankort ned i maskinen og i ren panik trykker godkend. For pengene har jeg ikke.

Inliners afgjort, men hvilket mærke, hvilken pris, hvilke hjul, hvilken butik?

For mere end 10 år siden susede jeg frygtløst rundt om Brabrand Søen flere gange om ugen. I dag skal jeg lære det hele forfra og er bange for at falde og smadre mine uforsikrede tænder. Vil hverken hoppe, køre baglæns eller blære mig. Bare rulle. Men altså ikke på billige, raslende hjul eller med stiv støvle, der gnaver. Og ikke på begynderskøjte, som skal skiftes ud efter et år.

Så hvad vælger jeg?

Og er det i Mills, det sker?

IMG_2215_700_Amager Strandpark rulleskøjter
Pille, Amager Strandpark

12 kommentarer

 • Kirsten Marie har lige købt et par K2 som hun er så glad for. Det var også det mærke min bror havde da han en kort overgang var på inliners. Han vendte dog tilbage til side by side. Tweet lige KM om hvor hun købte sine nye, som er så meget bedre til hende, end det mærke hun havde før!

  Og ha! Billedet er jo fra min første tur på mine for ca et år siden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Snakkede netop med en dame, der havde købt billige K2. Spørger også KM, tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her er jeg!
  Hvis du kan passe mine gamle, er du meget velkommen til at låne dem (eller købe dem, selvfølgelig), hvis du vil prøve, hvordan inlinere føles. De er str. 42 (bruger str. 41-42 til daglig). Jeg købte dem såmænd i Sportsmaster og de nye i Stadium, og begge par sat en del ned, så de to steder er værd at holde øje med. Ellers er http://www.sportscentret.dk ude ved Damhussøen et ret fantastisk sted, de har cirka en mulliard forskellige rullere. Mills har ikke imponeret mig, der er småt og fuld af mennesker, så jeg tror den er bedst, hvis man allerede er en haj (ligesom Pille) og ved, hvad man skal have.
  Kom og rul! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Der var du! Jamen, jeg ved jo allerede, hvordan inlinere føles. Ingen tvivl der. Og 42 er for stort. Men så vil jeg undersøge Sportsmaster, Stadium og Sportscentret. Tak for hjælpen. Håber snart, jeg kan rulle med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ah, ok. Dem, jeg lige har købt, hedder K2 FIT 84, og de sidder helt fantastisk godt på mine ellers så umulige fødder. Jeg kan i øvrigt se, at Stadium ikke opfører dem på deres hjemmeside, så man skal vist ind i en fysisk butik og lure, hvad de har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Det er noget af det bedste, at køre rundt på rulleskøjter :)
  Jeg synes dog det er svært at rådgive om mærke, da det er meget afhængigt af hvad man er til. Der er jo flere forskellige typer inliners (fitness, hockey, aggressive). Selv om jeg ikke kører på ramper (længere), har jeg de sidste 10+ år kørt på aggressive skøjter. Dog blev samlingen suppleret med et par hockey rulleskøjter for et par år siden. Det kan også klart anbefales at spille hockey, det er SÅ sjovt. Og en god måde at blive bedre på!

  Mht et godt sted at købe rulleskøjter, så har jeg haft rigtig god erfaring med Mills. Det er, som en anden skriver, en meget lille butik, men de har styr på tingene og giver rigtig god service. Jeg har dog også haft god erfaring med Stadium :)

  Når du får købt et par rulleskøjter kan jeg anbefale friday night skate. Rulleskøjteture rundt i Kbh’s gader hen over sommeren. Det er super hyggeligt, forskellige ture hver gang, masser af mennesker (ofte 1000+) og så er det bare skønt at rulle på vejene, ikke at skulle stoppe for rødt og være omgivet af fellow-rulleentusiaster :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Vil SÅ gerne med til Friday Night Skate! Da jeg boede på Tagensvej, kunne jeg se jer fra vinduet og var vildt misundelig. Men det kræver nok, at jeg øver mig en hel masse først.
   Afskriver ikke Mills. Og tror jeg går efter en fitnessskøjte. Ramper og hockey lyder umiddelbart lidt for vildt til mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Der er selvfølgelig nogle basic skills, som at kunne dreje og bremse, der lige skal være på plads inden man tager med til friday night skate. Men, derudover vil jeg bare sige “go for it”. Der er sådan cirka alle aldre og typer med og man behøver ikke være en totalt haj, for at være med.
  Der er også såkaldte “flying nurses” med, som kan nogle førstehjælps- og plaster-tricks hvis det skulle blive nødvendigt. Men, jeg har været med stort set siden det startede (dog slet ikke på alle ture), men jeg tror kun jeg har set styrt en enkelt gang, og der skete ikke noget.
  God fornøjelse med rulleskøjte-købet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har vi en ægte fotograf til stede?