Den dag min uniqueness forsvandt

Du kan selv være rummelig

Hvor i kursusreglementet står der, at jeg altid skal være i gruppe med ham, der langsomt og salvelsesfuldt gentager og FOR—KLA—RER hver eneste stavelse, som vi allerede HAR læst i bogen?

IMG_0421_700
Søren Norbys Allé

8 kommentarer

 • Du må FOR-KLA-RE manden at i har lavet LEK-TI-ER og han skal klappe i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Eller også tager jeg gaffatape med til næste møde. Tænker over det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har ikke tålmodighed til sådan noget og jo ældre jeg bliver, jo hurtigere er jeg til at få det sagt. Desværre skal man som regel være ret direkte før de vil tro på man mener det, så ind i mellem ender det grimt.

  Noget helt andet, Tak for at du skrev om Singel manns blogg.
  Dagens indlæg er (også) brilliant, selvom jeg ikke helt ved hvad “klina” betyder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg har heller ikke tålmodigheden, men synes, det er både pinligt og synd at sige: Hold kæft, du spilder vores tid! Især til en person, jeg næsten ikke kender. I stedet afbryder jeg ham. Konstant. Ikke en særlig elegant taktik.
   Godt, vi har singlemanden! Klina må vi gætte os til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Jeg forestiller mig, det betyder snave?? Det har jeg i hvert fald besluttet mig for.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det kan vi godt sige. Jeg tænkte dog i lidt vildere baner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ines

  Hahaha! Så sent som i sidste uge brokkede jeg mig over, at det er min største skræk ved at starte på universitetet igen til efteråret. Jeg hader de mennesker. Og der er altid mindst én.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Mindst! Hvad fejler disse mennesker? Hvorfor tror de, nogen gider høre på deres vrøvl? Hvorfor gentager de, hvad andre har sagt eller skrevet, som om de lige har opfundet den dybe tallerken og ævler og ævler, så vi aldrig kommer videre? Jeg bliver sindssyg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag min uniqueness forsvandt