Således starter min næste roman "Pis"

Mere pis

Alt i dag har handlet om vaskemaskinen. Jeg har googlet, jeg har læst manualer, jeg har købt kalkfjerner, jeg har købt citronsyre, jeg har købt rensepulver, jeg har ringet, jeg har mailet, jeg har skruet, jeg har hevet, jeg har tappet, jeg har ligget med hovedet inde i tromlen, og jeg har vasket, og jeg har vasket, og jeg har vasket.

Det gode er, at vaskemaskinen ikke lugter af tis mere. Det dårlige er, at vaskemaskinen ikke vil vaske mere.

Og løsningen? Er at tylle en ret så stærk øl.

IMG_7546_700_Njalsgade
Njalsgade

PS I morgen tager vi hul på en kavalkade med mine helte- og hadelærere. Ikke mere vaskemaskine. Jeg lover.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Således starter min næste roman "Pis"