Pengesedler springer ud af mit pas

Når Twitter møder IRL

Jeg kendte ikke hende her. Ikke engang hendes rigtige navn. Vidste bare fra Twitter, at hun også var i Siena og sad nede på Osteria le Logge med et par veninder og da godt gad at drikke drinks, hvis jeg kiggede forbi.

Så det gjorde jeg. Sagde kodeordet til tjeneren, der ledte mig hen til bordet, og så kom spørgsmålet:

Tjener: Nå, så I to er veninder?

Mig: Njaa.

Tjener: I er på ferie sammen?

Mig: Nej, jeg rejser alene.

Tjener: Men I bor sammen her i Siena?

Mig: Nej, jeg bor alene.

Tjener: …Men I kommer begge fra København?

Mig: Ja.

Tjener: Så I kender hinanden fra Danmark?

Mig: Mja, vi har aldrig mødt hinanden før.

Tjener:?

Mig: …

Tjener: Og så aftalte I at mødes her, I Siena?

Mig: …

Tjener: …?

Mig: Vi mødte hinanden på internettet.

Tjener: …Oh.

Siena_IMG_2765_700
Siena

8 kommentarer

 • Pedrsn

  Mine… erh, “twittervenner”(?) snakkede længe om, at det sikkert var nemmest at sige til de der analoge folk, at vi havde møde hinanden i en bogklub… For omg hvor har mange svært ved at forstå det, når deres eneste reference til at mødes på internettet, er noget med internetdating og/eller ensomhed. LoL.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Bogklub er god. Vil jeg overveje at bruge i fremtiden. Her havde det bare været endnu mere underligt. I er med i den samme bogklub, men har aldrig mødt hinanden før?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så dejligt når man får nye venner fra nettet. Har selv fået en hel masse gennem min blog. Men hvis ikke man er inde i al twitter/blogverdenen, så har man nok meget svært ved at forstå det ligesom tjeneren.
  Skøn historie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   “Vi mødte hinanden på nettet” lyder i IRL-menneskers ører som: “Vi mødte hinanden via en kontaktannonce for sørgelige, ensomme mennesker, der ikke har noget liv, og nu planlægger vi at bygge en bombe sammen og sprænge den et vilkårligt, offentligt sted”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ib

   Præcis!

   Jeg insisterer på at blive ved med at sige det, for ellers lærer folk det jo heller aldrig! Ja. Jeg er sådan en, der opdrager på mine medmennesker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, måske er det bedst at stå ved blogtwitterkulten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Og det var hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pengesedler springer ud af mit pas