At holde skansen

When to besøge Siena

Lige nu! Vejret er perfekt. Sol nok til at blive skoldet. Skyer nok til at lade vandflasken stå på hotellet. Latinolover (ikke MIN latinolover, men du ved) anbefaler dog november. Noget med farverne og markerne og druerne, bella, bella, og han ved sikkert, hvad han taler om, men jeg er stor fan af lige nu.

Torre del Mangia_IMG_2805_700
Torre del Mangia

4 kommentarer

 • Jeg synes du skal få dig en Sienalover. Jo, jeg gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ville det ikke være mere praktisk med en Amager-lover?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder dejligt. Jeg har pakket regntøj og tager til Færøerne nu. Billeder og sådan kommer her: ninainthefaeroeislands.blogspot.dk, men der er nok først spændende at komme på besøg en gang i næste uge.
  Jeg fandt i øvrigt et sted at bo – hos Torí, der spiller cello i en lejlighed lige ved siden af Vidarlundi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nordens Hus. Min drømmearbejdsplads! Glæder mig til at følge med. Håber på masser af billeder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At holde skansen