Overspringsinterview

Amarkansk likehunting for viderekomne

Ovre på Facebook, hvor jeg løbende afholder konkurrencer, udlodder iPads, rejser, gavekort og så videre. Løgn. Hvor jeg løbende anbefaler blogs, jeg falder over, forsøger at være morsom og så videre, var der action i dag.

Jeg linkede nemlig til den nye blog Fuld af Fuld, hvor der stod noget sjovt om “nutidens pendant til at føde i dølgsmål”, men pga. min og Stines fjollede burgersnak, blev bloggerinden i tvivl, om det var et ondt eller velment link, jeg havde sendt hende. I hvert fald indtil den første panik havde lagt sig.

Og så måtte jeg jo smyge en venlig besked ned i hendes kommentarfelt og forklare, jeg altså ikke var en led kælling og jo kun linker til hendes blog som en kompliment.

Men det måtte jeg ikke!

Ikke uden Blogspot og andre foreninger, jeg aldrig har meldt mig ind i. Kommentarknappen nægtede at udgive.

Så nu bliver det her. Hej Fuld af Fuld, hvis du læser med. Jeg kan godt lide din blog og din skrivemåde og dine dølgsmål. Derfor sender jeg mine søde læsere over til dig. Håber ikke, du hyperventilerer lige så hårdt, som dengang O Brother outede mig på Facebook, og jeg lukkede amarOrama ned i skam.

Nå, men der er da også sket andre spændende ting på Facebook i dag. Fx har en, der hedder Malene, fundet en forsvundet sang til en, der hedder Anne Lotte. Jamen, jeg kunne remse en lang række lignende adrenalinpumpende begivenheder op. Vi har simpelthen haft det så vildt. Burde du ikke joine?

Hvad mener du med det virkelige liv? Du skal nå et hvad? Nå, ærgerligt. Så går krydstogtet i Caribien da bare til lige præcis en anden læser end dig.

Ørestads Boulevard_IMG_3730_700
Ørestads Boulevard

13 kommentarer

 • Hej fine M,

  Jeg læser trofast med her og på facebook, og jeg får – på trods af din søde hensigt – lettere hjertekvababbelse af al din opmærksom, der samtidig spreder sig som ringe i vandet.

  Men tusind tak. Jeg så også din kommentar på facebook, men kunne ikke svare, for så ville jeg jo pludselig ikke være inkognito og fri.
  Jeg havde ikke lige forestillet mig, at jeg skulle få så meget respons – i hvert fald ikke så hurtigt. Får jo helt præstationsangst! Det må jeg hellere lade være med… Så fortsætter nok bare med at være hudløst ærlig: det var jo derfor jeg lavede anonymos-blog. Og jeg gentager ikke din fejltagelse ved at dele den med min bror!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ha ok. Kan sagtens huske den evindelige præstationsangst. Stopper linkeriet nu, men kan du ikke fikse din kommentarknap, så man ikke behøver at logge på? Man ved aldrig, om jeg en dag ligger inde med vildt kloge ord, som skal læsses af ovre hos dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fikset, så nu kan du kommentere for vildt, hvis du skulle føle for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for anbefalingen. Jeg har straks fået tilføjet bloggen på listen over blogs jeg følger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  MIN dag er i hvert fald lige blevet reddet! Jeg er blevet nævnt på Amar’o’rama!! :D
  Og jeg er også vild med Fuld af fuld….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Godt, du kunne lide omtalen. Var nemlig et øjeblik i tvivl, om jeg burde nævne navne fra det parallelle Facebook-univers.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loller ved tanken om, da jeg blev nævnt hos dig første gang, jeg døde af ren og skær benovelse. Trods vi lige havde mødt hinanden ude i virkeligheden. Heldigvis vågnede jeg op fra de døde, og døde ikke igen næste gang jeg poppede frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overspringsinterview