Ingen kære Metro

Og SÅ vågnede hun

Kan du huske Nomad? Ham berlineren, som jeg af uforklarlige årsager ikke er blevet gift med endnu?

Pludselig snakker han i mit tv (spol frem til 17:51).

IMG_0562_700
Prags Boulevard (måske)

Og ja. Vi skal stadig giftes. Selvfølgelig. Men jeg sidder også og bliver lidt lun på Princess Hijab og ham, der kører i metro, som en stor terning. De kommer, hvis du ser udsendelsen til ende.

9 kommentarer

 • muttilove

  aaahhhhh rigtig dejligt fjernsyn (på sådan en r..syg dag, hvor der ikke er en s… at lave…)
  kh muttilove

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja ikke! Jeg kunne godt klare en hel serie bare med forfjamskede Nomad, der bliver forfulgt af fans. Eller måske en, hvor ham samleren får pisk af Princess Hijab og lærer at holde fingrene for sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida rud

  Jeg tænker, at I vil danne et smukt par! Go for it <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Vi bliver det smukke og perfekte powerpar: AmaNoma.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nej! nomarama selvfølgelig. Håber ikke, du har sendt pressemeddelelsen ud endnu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • muttilove

  ja liiige lidt underligt, at han syntes, den gode idé er at putte gadekunsten ind i nogen små, ufremkommelige lokaler, hvor man (eller dvs så kun han, vi andre kan jo ikke komme derind…) ikke kan se, hvad det forestiller??? -og så stolt han var af sin luskede fiskestang…. ret sørgelig fyr faktisk… -og så -aheemmm- er jeg NØDT til at forklare, at den (fuldstændig fantastiske) paste-up jeg har INDE i butikken, ikke står der, fordi jeg vil eje den (ret meget), men fordi den jo var blevet sat på min dør (bedste julegave jeg har fået, så længe jeg kan huske tilbage) og så ville dem der har ejendommen renovere, hvilket fx ville sige, at døren skulle renses og males… -jeg skabte mig ret meget (og ja der var tårer indvolveret, af flere omgange…) til andelsforeningen, men til ingen verdens nytte og til sidst skiftede min elskede (og meget handy) mand simpelthen dørpladen ud, så nu står det smukke værk INDE i birkegade 9 istedet for som tiltænkt UDENpå! Og reelt har jeg reddet det (ja eller Torben har<3), men jeg føler også lidt jeg har stjålet det… Please don't whip me;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak for redningen Torben! Den må jeg se en dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed fyr. Gift dig med ham. NU

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen kære Metro