Gracias amarigos!

www.idiot.dk

Hvis du lyttede med i mit hoved i formiddag, hørte du:

Internettet er væk! Hvor er det? Jeg skal bruge mit internet. Giv mig mit internet! Åh nej, åh nej. Ikke i en weekend. Hvordan overlever jeg? Hvad sker der i min mailboks, på Twitter, på Facebook, i nyhederne, på tv, på bloggen, i verden, og hvordan skal jeg nu forberede mig til jobsamtalen! Hvad YouSee! Så opdater dog jeres driftinformation! Sig noget! Der er gået to hele timer. To timer! Jeg finder mig ikke i det længere. Hvordan kan I gøre det mod mig. I ødelægger jo mit liv. Nej NU får jeres kundeservice med mig at bestille.

Hvis du lyttede med i min telefon ved middagstid, hørte du:

Mig: Internettet er i stykker. Hvornår laver I det!?

YouSee-mand: Hm. Hvilke knapper lyser på din router?

Mig: Ingen! Ikke en eneste knap lyser på routeren!

YouSee-mand: Ingen? Kunne man forestille sig, du var kommet til at slukke på kontakten?

Mig: Det kunne man måske godt forestille sig.

Prags Boulevard_IMG_3887_700
Prags Boulevard

10 kommentarer

 • Den der har jeg lavet, ikke bare én, men hele to gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg er SÅ flov, men klamrer mig til undskyldningen, at det med router stadig er lidt nyt for mig. Før flytningen brugte jeg kun mobilt modem, som man ikke kan komme til at slukke for. To gange? Wauw.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg får ikke så tit ny mobil.
  Tilsyneladende så sjældent, at jeg, sidst jeg fik ny, nåede at ringe op og beklage mig over, at mit simkort slet ikke passede ind i den nye telefon. Heldigvis blev jeg stillet om, og i ventetiden gik det op for mig, at jeg havde raslet rundt med simkortet i det noget større hul til hukommelseskortet, som en telefon jo også har… og skyndte mig at afslutte opkaldet.

  Jeg har også engang været tæt på at smide et tv ud, fordi det ikke havde virket i måneder – men opdagede så, at det bare var antennestikket, der var faldet ud.

  Ting, der ikke virker, skal dø! Hurtigt! Og nogen gange inden jeg når at tænke mig om…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   HAHAHAHA! Godt det ikke kun er mig. Og godt, jeg ikke nåede at eksplodere på YouSees Facebook-side over manglende net, manglende info på hjemmeside og manglende nogen at ringe til, som jeg ellers havde lyst til, før kundeservice åbnede.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha du er ikke den eneste, jeg har mange historier, men ikke nogen der er ligeså sjove som den om min mor og en onkel:

  Min mor fik for lang tid siden ny telefon, hun var lykkelig og brugte den hele tiden. Efter 6 dage ringer hun mig op:
  M: Heidi nu virker den telefon ikke mere, det er da noget billigt bras, den slukkede bare – sådan lige pludselig uden grund, og jeg kan ikke tænde den mere.
  H: Mor, har du ladet den op siden du købte den?
  Min mor lagde på efter det, hendes telefon fejlede ingenting, og det gør den stadig ikke.

  Og så var der dengang min onkel var sikker på, at han havde slettet internettet, som i HELE internettet, han ringede og var meget ked af det, og ville virkelig gerne høre om der kunne gøres noget; Han havde så bare slettet genvejen på sit skrivebord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hvis din onkel slettede internettet, ville jeg blive meget sur på ham. Og din mor. Jeg mangler ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anki

  Dagens skratt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ib

  Du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gracias amarigos!