At tage julemandstjansen...

Juletip: Rod ikke i andres breve

Jeg er en dårlig moster. En moster, der synes, børn skal vaske hænder, lade være med at råbe og løbe ud at lege, når jeg en sjælden gang kommer på besøg. En moster, som hverken husker fødselsdage, eller hvor mange halve og hele år folk fylder. En moster, som selvforskyldt ikke topper listen over niecers og nevøs yndlingsmennesker.

En moster, som derfor blev overrasket, da min mor hev mig ind på den ældste nieces værelse i julen.

Se lige, hvad jeg fandt! sagde hun. Og hev det sødeste, lyserøde brev frem mellem bladene på en Harry Potter-bog for at lade mig studere den store, omhyggelige formskrift på det nydelige brevpapir med håndtegnede hjerter.

Kære M.

Jeg synes, du er sød og klog og sjov. Det er så hyggeligt, når du kommer på besøg.

Kærlig hilsen Rosa

Så dårlig en moster var jeg måske alligevel ikke? tænkte jeg og mærkede noget vådt i øjenkrogen. Kunne en sød, klog og sjov moster måske være en dårlig moster? Den hyggelige moster, som scorer en plads i tankerne på pigeværelset, må da være en god moster? En rigtig moster? Jeg var i hvert fald en moster, hvis hjerte svulmede af glæde i de 30 minutter, der gik, før min min mor igen trak mig til side og sagde.

Jeg tog fejl. Hun skrev brevet til en pige fra klassen, der hedder det samme som dig.

Njalsgade IMG_9940_700
Njalsgade

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At tage julemandstjansen...