Og alt var godt

Aaaah

Jeg har sovet længe, meldt mig ud af Fitness World og køber lige om lidt et kæmpe stykke kage.

Bedste dag ever.

Amager Boulevard_IMG_2581_700
Amager Boulevard

2 kommentarer

 • Iben

  Sluttede du så dagen af med middag med Pille på en restaurant på Amagerbrogade? For så var det mig, der kom slæbende med to trætte børn og huen nede i øjnene, og gloede upassende længe på jer ind ad vinduet. Undskyld. Pæne kindben (hvis det var dig – ellers var det nærmest endnu mere upassende).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Haaa! JA, det gjorde jeg. Spiste på Maharaja. Fik vi øjenkontakt? Jeg kan måske godt huske, at en dame kiggede.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og alt var godt