Aaaah

Er Århus Kommune på stoffer?

Kan du blogge, kan du også bedrive journalistik!

– siger Århus Kommune til sygemeldte og scleroseramte Anne, som nu har lukket sin blog.

Jenagade_IMG_3961_700
Jenagade

10 kommentarer

 • Det er så langt ude. Og det er jo noget politisk? At placere ansvaret for egen sygdom hos den enkelte er jo liberal politik. Per definition. Det er et valg, nogen foretager, siger jeg bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ved ikke, hvad det er. Fik selv problemer, da jeg var arbejdsløs. En blog er jo et arbejde eller et firma eller, hvad de nu kaldte det, og så måtte jeg ikke få dagpenge. Husker ikke, hvordan jeg kringlede den. Noget med klager og forskellige ansøgninger. Klamrede mig til bloggen i hvert fald. Uden amarOrama var jeg bukket under i lediggang, regler og foragt fra omverdenen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Man bliver så GAL! Helt ind i knoglerne!
  Selvfølgelig skal “samfundet” ikke snydes, Selvfølgelig skal vi passe på de (få) penge vi har, men §#&?´&%¤§/ og andre rigtig, rigtig grimme udtryk. Vi skal f….. passe på, støtte, ae, hjælpe, bære, trøste, kramme dem, der er landet i en uforskyldt uafklaret møg-situation.
  Og dette er ikke i kategorien at passe på, støtte, ae, hjælpe, bære, trøste, kramme som samfund! Det er at sparke til…….nogen der ligger i sengen. ØV. Nogen skulle skamme sig…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg får det dårligt … menes der for alvor at alle sygdomsramte der skriver dagbog/blog pr. definition kan blive journalister!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forrykt og fuldstændig uacceptabelt. Som én skriver som kommentar derinde: Må en sygemeldt skraldemand så heller ikke gå ud med skraldet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amarOrama

  Jeg ved det ikke. Tror, en hel masse regler burde slettes eller ses efter i sømmene. Men læs hellere Annes egne ord her (facebook): https://www.facebook.com/omannelight/posts/814543025239512
  Virker som om, hun er meget bange for, hvad folk skriver om denne sag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var mig, der skrev det med den sygemeldte skraldemand. Jeg kunne også have skrevet: må en sygemeldt rengøringsdame gøre rent? Må en sygemeldt pædagog passe sine børn. Osv. osv. osv. DK er blevet et pip-gok land, hvor velfærdssystemet bliver demonteret i rekordfart og arvesølvet bliver solgt til dem, der var med til kick starte finanskrisen. Det er efter hånden svært at se sig ud af moradset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Men er reglerne virkelig så rigide, eller er det forvalterne, som mangler noget at gå op i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susling

   Jeg ved det faktisk ikke. Men jeg kan sige så meget, at jeg sidder i ELs arbejdsmiljø-udvalg sammen med nogle virkelige kapaciteter på området: En overlæge, en specialkonsulent, en fagforeningskonsulent. De siger, at de aldrig har set noget lignende og at det er skræmmende så hurtigt en masse velfærdsgoder bliver udhulet lige nu og at reglerne bliver stadigt mere rigide.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Åh det er trist at høre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aaaah