Kærlig hilsen Dronningen af uafsluttede projekter

De emner, der fylder min hverdag og mit hoved, kan jeg ikke skrive om. Og jeg savner at skrive. Og så var det, jeg kom i tanker om en føljeton, som ligger og flyder ovre i hjørnet, som aldrig blev skrevet færdig. Om helte- og hadelærere. Måske skulle jeg kigge lidt på den. Mandag til fredag levner kun tid til arbejde, overarbejde, mere overarbejde og søvn, men i weekenden burde jeg kunne strikke et lillebitte ufarligt indlæg om fortiden sammen. Burde. Det er i hvert fald planen fra nu af. En helte- eller hadelærer som afslutning på hver uge.

Hvis du ikke aner, hvad jeg taler om, må du hellere starte forfra med den ondeste børnehaveklassehadelærer, som afslørede for hele klassen, hvad der foregik af pinlige sager hjemme hos M.’s familie.

Og ellers er det bare om at vente en uges tid.

Njalsgade moskegrunden IMG_4689_700

Njalsgade

3 kommentarer

 • muttilove

  hmmm vi havde vist ikke helt gennemtænkt konsekvenserne, da vi heppede på at du skulle få et job… menøhh fairenough du har travlt med det, vi ses bare fredag:-) ønsker dig en lovely uge, kh muttilove

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nå men, siger jo ikke, at jeg slet ikke pipper i løbet af ugen. Siger bare, at der kommer noget lærerføljeton i weekenden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • muttilove

  nåmensååååå:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det dig fredag?