Hej det er mor!

Se mig-bølgen er ikke nået til Lorteøen

Da jeg flyttede til Amager, lærte jeg hurtigt at lade være med at pege kameraet mod mennesker på gaden, med mindre jeg ville have tæsk, men det er umuligt at gardere sig mod slingrende damer, som skriger “Du skal KRAFTEDEME ik’ fotografere mig dit svin”, når jeg stopper op for at knipse en flot gavl.

Holmbladsgade IMG_4830_700
Holmbladsgade

16 kommentarer

 • Katrine

  Jaa! Jeg er nede med Amager-posts. Der er mange gode ting at fotografere ved Vermlandsgade/Prags Boulevard, hvis du tør ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Der har jeg fotograferet en hel del. Tænker du på noget specielt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Judo-klubben er sjov. Der lidt grafitti rundt omkring. Og haven ved rundkørslen er fin.. Og på hjørnet af vermlandsgade/holmbladsgade er der et dejligt amager-klistermærke :)

   Jeg kan kigge ned i Judoklubben fra min lejlighed. Much fun.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Vidste slet ikke, der lå en Judoklub der. Må kigge forbi til foråret, når der kommer kræfter og lys.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det var klart fordi jeg ikke var med. Jeg havde, igen, sprunget, helt casual, ind foran din linse. Og råbt “se mig, jeg er på Amager, savner du mig ikke herre meget.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, lige dér boede jeg en gang…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Er du egentlig flyttet væk fra Amager?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg er flyttet væk fra Amager :o/ Det er sært. Havde alligevel boet der i 14 år af mit liv. Jeg går og prøver på at bilde mig ind, at Nordvest minder lidt om Amager. Men det passer slet ikke. Jeg savner fælleden, jeg savner stranden, voldene og det hele. Men jeg elsker heldigvis også at bo sammen med min kæreste, så det vejer heldigvis op for det hele. Det underlige er, at nu er min lejlighed solgt. Fra næste weekend. Det var MEGET værre end at flytte, for nu kan jeg ikke bare flytte…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minder om DR1’s gamle logo. På en eller anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej det er mor!